Hülya Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #1 ölüm tarihini biliyormusun ? :D ölüm tarihini öğrenme testi ölüm tarihini öğren tarihi hesaplama testi günü ölüm tarihini öğrenmek ister misin..???? alttaki linke tıkla öleceğin zamanı yakala The Death Clock - When Am I Going To Die?
ölüm tarihini öğrenme testi ölüm tarihini öğren tarihi hesaplama testi günü ölüm tarihini öğrenmek ister misin..???? alttaki linke tıkla öleceğin zamanı yakala The Death Clock - When Am I Going To Die?
kar_tanesi Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #2 Cevap: ölüm tarihini biliyormusun ? 😀 wednesday march 11 2054 desizlere veda ediyorum fazla vaktım kalmamıs yahuuu
Cevap: ölüm tarihini biliyormusun ? 😀 wednesday march 11 2054 desizlere veda ediyorum fazla vaktım kalmamıs yahuuu
Güler Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #3 Cevap: ölüm tarihini biliyormusun ? 😀 ölmeme daha varmis ya, 2055 de ölecekmisim, yani korkmadan yoldan gecebilirim
Cevap: ölüm tarihini biliyormusun ? 😀 ölmeme daha varmis ya, 2055 de ölecekmisim, yani korkmadan yoldan gecebilirim
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 18 Ağustos 2008 #4 Cevap: ölüm tarihini biliyormusun ? 😀 ay ozman kalmam ben coktan ölürüm😀
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 24 Ağustos 2008 #5 Cevap: ölüm tarihini biliyormusun ? 😀 konu en ilginç bilgiler-ilginç siteler bölümüne taşınmıştır
*jellibon* Daimi Üye Üye 24 Aralık 2008 #6 Cevap: ölüm tarihini biliyormusun ? 😀 2061deymiş yolculuk 😛iha:😛iha:
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 1 Nisan 2009 #7 Cevap: ölüm tarihini biliyormusun ? 😀 Aaa ben bi ölüyüm zaten ki
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 1 Nisan 2009 #8 Cevap: ölüm tarihini biliyormusun ? 😀 8 ağustos 2064 🙂 ohhoo daha çoookk varmış.. çalsın sazlar oynasın kızlar 🙂 🙂
Cevap: ölüm tarihini biliyormusun ? 😀 8 ağustos 2064 🙂 ohhoo daha çoookk varmış.. çalsın sazlar oynasın kızlar 🙂 🙂
RoCCo Yeni Üye Üye 2 Nisan 2009 #9 Cevap: ölüm tarihini biliyormusun ? 😀 hadii leynn nerde yasıyom bn 2060 a kadar
juju Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2009 #10 Cevap: ölüm tarihini biliyormusun ? 😀 ben ölmüşüm yaaaa ruhum sizinle bayanlar...