PaSikA Yeni Üye Üye 25 Ocak 2009 #1 Ölmeden Önce Görülmesi Gereken 50 Yer istanbulda görülmesi gereken 100 yer türkiye de görülmesi gereken 100 yer istanbulda gezilmesi ölmeden önce dünyada The Grand Canyon (Büyük Kanyon) - ABD South Island - ABD Cape Town - Güney Afrika Cumhuriyeti Golden Temple (Altın Tapınak) - Hindistan Taj Mahal - Hindistan Canadian Rockies (Rocky Dağları) - Kanada Uluru - Avusturalya Chichen Itza - Meksika Machu Picchu - Peru Petra - Ürdün The Pyramids (Piramitler) - Mısır Venice (Venedik) - Avusturya Maldives (Maldivler) Great Wall Of China (Çin Seddi) Victoria Falls (Victoria Şelalesi) - Zimbabwe Yosemite National Park (Yosemite Ulusal Parkı) Auckland - Yeni Zelanda Iguassu Falls (Igunassu Şelalesi) - Brezilya Angkor Wat - Kamboçya Himalayas (Himalaya Dağları) Masai Mara - Kenya Luxor - Mısır La Digue - Seyşeller Abu Simbel - Mısır Hong Kong French Polynesia Bali Angel Falls (Angel Şelalesi) - Venezüella Zermatt - İsviçre Iceland (İzlanda) Barbados Bangkok - Tayland Sri Lanka Singapore (Singapur) Dubai Barcelona - İspanya San Francisco - ABD Rome - İtalya Galapagos Islands (Galapagos Adaları) - Ekvador Rio de Janeiro - Brezilya Alaska Paris - Fransa Niagara Falls (Niagara Şelalesi) - ABD New York - ABD Sydney - Avusturalya Las Vegas - ABD Florida Great Barrier Reef (Büyük Mercan Kayalığı) Hawaii Turkiye
istanbulda görülmesi gereken 100 yer türkiye de görülmesi gereken 100 yer istanbulda gezilmesi ölmeden önce dünyada The Grand Canyon (Büyük Kanyon) - ABD South Island - ABD Cape Town - Güney Afrika Cumhuriyeti Golden Temple (Altın Tapınak) - Hindistan Taj Mahal - Hindistan Canadian Rockies (Rocky Dağları) - Kanada Uluru - Avusturalya Chichen Itza - Meksika Machu Picchu - Peru Petra - Ürdün The Pyramids (Piramitler) - Mısır Venice (Venedik) - Avusturya Maldives (Maldivler) Great Wall Of China (Çin Seddi) Victoria Falls (Victoria Şelalesi) - Zimbabwe Yosemite National Park (Yosemite Ulusal Parkı) Auckland - Yeni Zelanda Iguassu Falls (Igunassu Şelalesi) - Brezilya Angkor Wat - Kamboçya Himalayas (Himalaya Dağları) Masai Mara - Kenya Luxor - Mısır La Digue - Seyşeller Abu Simbel - Mısır Hong Kong French Polynesia Bali Angel Falls (Angel Şelalesi) - Venezüella Zermatt - İsviçre Iceland (İzlanda) Barbados Bangkok - Tayland Sri Lanka Singapore (Singapur) Dubai Barcelona - İspanya San Francisco - ABD Rome - İtalya Galapagos Islands (Galapagos Adaları) - Ekvador Rio de Janeiro - Brezilya Alaska Paris - Fransa Niagara Falls (Niagara Şelalesi) - ABD New York - ABD Sydney - Avusturalya Las Vegas - ABD Florida Great Barrier Reef (Büyük Mercan Kayalığı) Hawaii Turkiye
Ariza Yeni Üye Üye 23 Aralık 2009 #3 Cok güzel bir yer Niagara Falls bit tarafi Kanada diger tarafi ABD (Buffalo), gidip görmenizi tavsiye ederim, gittim gördüm hayran kaldim....
Cok güzel bir yer Niagara Falls bit tarafi Kanada diger tarafi ABD (Buffalo), gidip görmenizi tavsiye ederim, gittim gördüm hayran kaldim....