esra Yeni Üye Üye 15 Aralık 2008 #31 Cevap: ölecek olsanız üstteki üyeye ne bırakırdınız??🙂🙂 jeliciimm ben sanaaa umutlarımı dualarmı bırakıyorumm ikimizinki birleşince belki senin işine yarar
Cevap: ölecek olsanız üstteki üyeye ne bırakırdınız??🙂🙂 jeliciimm ben sanaaa umutlarımı dualarmı bırakıyorumm ikimizinki birleşince belki senin işine yarar
*jellibon* Daimi Üye Üye 15 Aralık 2008 #32 Cevap: ölecek olsanız üstteki üyeye ne bırakırdınız??🙂🙂 canıımm çok saol çok tatlısın.... bende sana dualrımı, hayallerimi,ve neşemi bırakıyorum hiç üzülme diye.......
Cevap: ölecek olsanız üstteki üyeye ne bırakırdınız??🙂🙂 canıımm çok saol çok tatlısın.... bende sana dualrımı, hayallerimi,ve neşemi bırakıyorum hiç üzülme diye.......
MEÇHUL Daimi Üye Üye 15 Aralık 2008 #33 Cevap: ölecek olsanız üstteki üyeye ne bırakırdınız??🙂🙂 bende sizeee mutlulukalrımı şanslarımı bırakıyorum şans ve mutluluk sizinle olsunnn
Cevap: ölecek olsanız üstteki üyeye ne bırakırdınız??🙂🙂 bende sizeee mutlulukalrımı şanslarımı bırakıyorum şans ve mutluluk sizinle olsunnn
HaYaL Daimi Üye Üye 31 Mayıs 2009 #34 Cevap: ölecek olsanız üstteki üyeye ne bırakırdınız??🙂🙂 Ben de sana sonsuz huzur bırakıyorum tatlım.Ömür boyu huzurlu ol ...
Cevap: ölecek olsanız üstteki üyeye ne bırakırdınız??🙂🙂 Ben de sana sonsuz huzur bırakıyorum tatlım.Ömür boyu huzurlu ol ...
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 31 Mayıs 2009 #35 Cevap: ölecek olsanız üstteki üyeye ne bırakırdınız??🙂🙂 Canım bende sana en sevdiğim oyuncağımı bırakıyorum , bana hep uğur getirmiştir inşallah sanada getirrim dadlum... Sana sonsuz mutluluklaar diliyorum..
Cevap: ölecek olsanız üstteki üyeye ne bırakırdınız??🙂🙂 Canım bende sana en sevdiğim oyuncağımı bırakıyorum , bana hep uğur getirmiştir inşallah sanada getirrim dadlum... Sana sonsuz mutluluklaar diliyorum..
HaYaL Daimi Üye Üye 31 Mayıs 2009 #36 Cevap: ölecek olsanız üstteki üyeye ne bırakırdınız??🙂🙂 Ben de sana kendi yaptığım aşk iksirimi bırakıyorum tatlım.Aşkınız hep taze kalsın diye....
Cevap: ölecek olsanız üstteki üyeye ne bırakırdınız??🙂🙂 Ben de sana kendi yaptığım aşk iksirimi bırakıyorum tatlım.Aşkınız hep taze kalsın diye....
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 31 Mayıs 2009 #37 Cevap: ölecek olsanız üstteki üyeye ne bırakırdınız??🙂🙂 Bende sana buradaki yerimi birakiom, canin sIkIldikca, yurt disina gelip, kafani dinlemek icin 🙂
Cevap: ölecek olsanız üstteki üyeye ne bırakırdınız??🙂🙂 Bende sana buradaki yerimi birakiom, canin sIkIldikca, yurt disina gelip, kafani dinlemek icin 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 31 Mayıs 2009 #38 Cevap: ölecek olsanız üstteki üyeye ne bırakırdınız??🙂🙂 Ben de sana ömür boyu mutluluk bırakıyorum canım...Gözlerne hiç hüzün çökmesin diye...
Cevap: ölecek olsanız üstteki üyeye ne bırakırdınız??🙂🙂 Ben de sana ömür boyu mutluluk bırakıyorum canım...Gözlerne hiç hüzün çökmesin diye...
E ergülsüm Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2009 #39 Cevap: ölecek olsanız üstteki üyeye ne bırakırdınız??🙂🙂 mutluluğumu 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 1 Haziran 2009 #40 Cevap: ölecek olsanız üstteki üyeye ne bırakırdınız??🙂🙂 Ben de sana güzel günler bırakıyorum canım 😀