PaSikA Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2009 #1 Oklava işi bayan hırkası oklava işi oklava işi nasıl yapılır örgüsü nasıl yapılır bebek yeleği örgüsü video Oklava işi nedir nasıl yapılıyor bilmiyorum ama:hıms: Hırka gerçekten çok şık olmuş oklava işini yapmayı denemekta fayda var
oklava işi oklava işi nasıl yapılır örgüsü nasıl yapılır bebek yeleği örgüsü video Oklava işi nedir nasıl yapılıyor bilmiyorum ama:hıms: Hırka gerçekten çok şık olmuş oklava işini yapmayı denemekta fayda var
S su.ay Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2009 #2 Cevap: Oklava işi bayan hırkası gerçekten çok zevkli bir iş oklava örgüsü.ben bebek yelekleri örmüştm. ama hırka hiç düşünmemiştim.bundan mı yapsam acaba.paylaşıma teşekkürler.l
Cevap: Oklava işi bayan hırkası gerçekten çok zevkli bir iş oklava örgüsü.ben bebek yelekleri örmüştm. ama hırka hiç düşünmemiştim.bundan mı yapsam acaba.paylaşıma teşekkürler.l
makber Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2009 #3 Cevap: Oklava işi bayan hırkası ayy geçekten çok güzel olmuş öğrenmek lazım kızın üstünde çok hoşolmuş kaynanam bayılır buna 😀
Cevap: Oklava işi bayan hırkası ayy geçekten çok güzel olmuş öğrenmek lazım kızın üstünde çok hoşolmuş kaynanam bayılır buna 😀
aSqimSin Yeni Üye Üye 8 Eylül 2009 #4 Gerçekten çok olmuş ya. Nasıl örmüşler böyle. Bilenlerin denemesinde fayda var 🙂