*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 5 Aralık 2010 #1 Okey masasında inek :) okey masa isimleri okey masası isimleri masa adları okeyde adları Şimdi sorarım size okey masasında ineğin ne işi var 🙂 hem gülüncek bi haber hemde üzücü olan adama olmuş ya :hıms:
okey masa isimleri okey masası isimleri masa adları okeyde adları Şimdi sorarım size okey masasında ineğin ne işi var 🙂 hem gülüncek bi haber hemde üzücü olan adama olmuş ya :hıms:
suCre Daimi Üye Üye 5 Aralık 2010 #2 Gökten inek düştü dua etsin bir tane düşmüş ya üç tane düşseydi ne olurdu amaninn
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 5 Aralık 2010 #3 suCre' Alıntı: Gökten inek düştü dua etsin bir tane düşmüş ya üç tane düşseydi ne olurdu amaninn Genişletmek için tıkla ... valla ya gülme krizine girdim burda
suCre' Alıntı: Gökten inek düştü dua etsin bir tane düşmüş ya üç tane düşseydi ne olurdu amaninn Genişletmek için tıkla ... valla ya gülme krizine girdim burda
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 5 Aralık 2010 #6 *GizemLi Kıs*' Alıntı: Afiyet olsun pıtıcıgıma löp löp et olsun Genişletmek için tıkla ... olsun bidenem olsun zaten ölcem zayıflıktan
*GizemLi Kıs*' Alıntı: Afiyet olsun pıtıcıgıma löp löp et olsun Genişletmek için tıkla ... olsun bidenem olsun zaten ölcem zayıflıktan
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 5 Aralık 2010 #7 Aynı bendensin sende ye sende bakalım bişeyler inek yollucam sana 😀
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 5 Aralık 2010 #8 *GizemLi Kıs*' Alıntı: Aynı bendensin sende ye sende bakalım bişeyler inek yollucam sana 😀 Genişletmek için tıkla ... hiç hayır demem hani yolla yolla çevirme yaparım ben ondan oturur tek başımada yerim sonra ne olur bilemem😕
*GizemLi Kıs*' Alıntı: Aynı bendensin sende ye sende bakalım bişeyler inek yollucam sana 😀 Genişletmek için tıkla ... hiç hayır demem hani yolla yolla çevirme yaparım ben ondan oturur tek başımada yerim sonra ne olur bilemem😕
suCre Daimi Üye Üye 5 Aralık 2010 #9 Tek başına boğazında kalır bizide cağırsana😀 benimde ihtiyacım var annem beni döfecek yoksa😀
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 5 Aralık 2010 #10 suCre' Alıntı: Tek başına boğazında kalır bizide cağırsana😀 benimde ihtiyacım var annem beni döfecek yoksa😀 Genişletmek için tıkla ... gel buyur sucrem sensiz zaten boğazımda kalır😀
suCre' Alıntı: Tek başına boğazında kalır bizide cağırsana😀 benimde ihtiyacım var annem beni döfecek yoksa😀 Genişletmek için tıkla ... gel buyur sucrem sensiz zaten boğazımda kalır😀