H Hulya034 Paylaşımcı Melek 9 Ağustos 2021 #31 Hulya034' Alıntı: Sağol ablacım. Yüzde yüz emin misin? Geçen gün bilimsel olarak mümkün dedin de ondan sordum. Yani benim bildiğim erkeğin içeri boşalması lazım haksız mıyım? Bunlar hep cinsel bilgisizlikten oluyor Genişletmek için tıkla ... @SadmiN abla
Hulya034' Alıntı: Sağol ablacım. Yüzde yüz emin misin? Geçen gün bilimsel olarak mümkün dedin de ondan sordum. Yani benim bildiğim erkeğin içeri boşalması lazım haksız mıyım? Bunlar hep cinsel bilgisizlikten oluyor Genişletmek için tıkla ... @SadmiN abla
M Mügü Paylaşımcı Melek 9 Ağustos 2021 #32 Hülya bunu sana yaştan la evlen sende bu sitresten kurtul bizde senin sorularından kurtulalım Olmaz mı 🙄 🙄
Hülya bunu sana yaştan la evlen sende bu sitresten kurtul bizde senin sorularından kurtulalım Olmaz mı 🙄 🙄
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 9 Ağustos 2021 #34 Mügü' Alıntı: Ay gına geldi bak şimdi bana Genişletmek için tıkla ... Abla bişi dicem de ihtimal var mı yok mu???? Yüzde kaç ihtimal var? 9 gün sonra regl olcam ama korkıyorum yani napayım?
Mügü' Alıntı: Ay gına geldi bak şimdi bana Genişletmek için tıkla ... Abla bişi dicem de ihtimal var mı yok mu???? Yüzde kaç ihtimal var? 9 gün sonra regl olcam ama korkıyorum yani napayım?
M Mügü Paylaşımcı Melek 9 Ağustos 2021 #35 Hulya034' Alıntı: Abla bişi dicem de ihtimal var mı yok mu???? Yüzde kaç ihtimal var? 9 gün sonra regl olcam ama korkıyorum yani napayım? Genişletmek için tıkla ... Yok yok hamile değilsin ya
Hulya034' Alıntı: Abla bişi dicem de ihtimal var mı yok mu???? Yüzde kaç ihtimal var? 9 gün sonra regl olcam ama korkıyorum yani napayım? Genişletmek için tıkla ... Yok yok hamile değilsin ya
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 9 Ağustos 2021 #36 Mügü' Alıntı: Yok yok hamile değilsin ya Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle emin misin ? İhtimal var mı
Mügü' Alıntı: Yok yok hamile değilsin ya Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle emin misin ? İhtimal var mı
M Mügü Paylaşımcı Melek 9 Ağustos 2021 #37 Hulya034' Alıntı: Kesinlikle emin misin ? İhtimal var mı Genişletmek için tıkla ... 😡 😡kızıyorum bak artık ya
Hulya034' Alıntı: Kesinlikle emin misin ? İhtimal var mı Genişletmek için tıkla ... 😡 😡kızıyorum bak artık ya