gecmis olsun
canim bu ask mesk yasamalar nereye kadar gidecek
benim sana tavsiyem eyer onun niyeti ciddiyse gelsin nisanlanirsiniz böyle tanisir, sonrada yuvanizi kurarsiniz
kendini hic birsey icin yipratma, sagligin sana Allahdan bir emanet ölene kadar dünyaliklar icin emanete hiyanetlik etme
yok ya ne bir ayı benim bir tanıdığımda telefonu kaptırdı askerde bir hafta uzatmışlar askerliği daha sonradanda bi daha olmaması şartıyla kaldırmışlar cezasını bir ay falan üstelik ceza evinde kalmıyorlar yalan söylemiş..
ceza evine girdiği günden beride baska bi nodan arıyor mesajlar atıyor. Benim konusmak istemediğimi bildiği halde bugünde mesaj attı. yarın cıkıyormuss gercek olablme ihtimli varmı hiç anlamadım vala
ceza evine girdiği günden beride baska bi nodan arıyor mesajlar atıyor. Benim konusmak istemediğimi bildiği halde bugünde mesaj attı. yarın cıkıyormuss gercek olablme ihtimli varmı hiç anlamadım vala
senin adına sevindim canım inşallah bir daha aramaz karşına çıkmaz sende hayatını kurar yoluna devam edersin 🙂 Allah hakkında en hayırlısını versin.. 🙂
senin adına sevindim canım inşallah bir daha aramaz karşına çıkmaz sende hayatını kurar yoluna devam edersin 🙂 Allah hakkında en hayırlısını versin.. 🙂