AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2010 #152 cadi_91' Alıntı: benimde abim gidecek 2 hafta içinde 🙁 Genişletmek için tıkla ... Şimdiden hayırlı teskeler canım .. inşaallah en kısa zamanda gidip gelmesini nasip eder rabbim.... Hakkında hayırlısı olsun ... En önemlisi bol bol dua etmek ve pozitif düşünmek...
cadi_91' Alıntı: benimde abim gidecek 2 hafta içinde 🙁 Genişletmek için tıkla ... Şimdiden hayırlı teskeler canım .. inşaallah en kısa zamanda gidip gelmesini nasip eder rabbim.... Hakkında hayırlısı olsun ... En önemlisi bol bol dua etmek ve pozitif düşünmek...
özledim_seni Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #154 Canım sizinde şafak azalıyor bak 460 bozdunuz ya devamı gelir Allahın izniyle Allah kavuştursun 🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 24 Mayıs 2010 #155 benim sefgilim asker 😕:s hemde daha çok var bitmesine 😕
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 27 Mayıs 2010 #156 belen' Alıntı: benim sefgilim asker 😕:s hemde daha çok var bitmesine 😕 Genişletmek için tıkla ... Canım Allah kavuştursun.. İnşallah sevgilin sağsalim askerliğini yapar ve kavuşursunuz... Ben kendimi sayılı güün çabuk geçer diyerek avutuyorum... benim de şafak henüz karanlık.... :ruyam:
belen' Alıntı: benim sefgilim asker 😕:s hemde daha çok var bitmesine 😕 Genişletmek için tıkla ... Canım Allah kavuştursun.. İnşallah sevgilin sağsalim askerliğini yapar ve kavuşursunuz... Ben kendimi sayılı güün çabuk geçer diyerek avutuyorum... benim de şafak henüz karanlık.... :ruyam: