O belirti bu belirtimi acaba:)
Selam herkese. bende 5 aydır bebek bekliyorum ama heray sonu hüsrana uğruyorum, folik asit içmekten içimde folik patlaması yaşayacaktım. artık bıraktım içmiyorum ne kadar düşünmeyeceğim desemde rüyalarımda bile artık bebekler var.
son reglimi 7 eylülde olmuştum son 1 haftadır cevremedekilerin dediğine göre göbeğimde büyüme var normalde zayıfım ama göbek durumun mevcut, heralde hamilelik hemen göbek yapmaz🙂
ben yormak istemedim ama son bikac gündür de göğüslerimde ağrı,sızlama,yanma herneyse ve sertlik var, yine umutlanmamak için söz vermiştim bu ay ama yine umutlandımmmmmm, regli olmama 6 gün var gelde bekle gecsin 6 gün 🙁
siz ne kadar düşünmek istemesenizde çevre baskısı size düşündürüyor🙂
son reglimi 7 eylülde olmuştum son 1 haftadır cevremedekilerin dediğine göre göbeğimde büyüme var normalde zayıfım ama göbek durumun mevcut, heralde hamilelik hemen göbek yapmaz🙂
ben yormak istemedim ama son bikac gündür de göğüslerimde ağrı,sızlama,yanma herneyse ve sertlik var, yine umutlanmamak için söz vermiştim bu ay ama yine umutlandımmmmmm, regli olmama 6 gün var gelde bekle gecsin 6 gün 🙁
siz ne kadar düşünmek istemesenizde çevre baskısı size düşündürüyor🙂