Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ben hem normal hemde sezeryan doğum yapan biri olarak iki doğum çeşidinin de olumlu olumsuz etkilerinden bahsetmek istiyorum.Öncelikle adı üstün de normal doğum ama eğer gerçekten normal doğum yapacak annenin imkanı yoksa bence sınırları da zorlamamak gerekiyor benim ilk doğumum normal di sonrakiler sezeryan ama sezeryan da daha az acı çektim diyebilirim çünkü normal doğumumum bile oldukça dikişli olmuştu sezeryan doğuma gelince yani yanlış yönlendirmek istemem ama sezeryan doğumda daha çabuk toparlanıp ayağa kalktım belki benim normal doğumum çok zor oldu bu yüzden bunları yazıyorum çünkü normal doğum yapan çevremde bazı kişiler varki doğumdan birkaç saat sonra evlerine gelenler bile oldu sezeryan sonrası ağrı acı evet biraz fazla oluyor bir haftaya kadar bayağı bir toparlıyorsun kendini normal doğum da daha çabuk toparlayan kadınlar var.. Ama sonuçta adı üzerin de doğum yani candan can ayrılıyor..
Ben hem normal hemde sezeryan doğum yapan biri olarak iki doğum çeşidinin de olumlu olumsuz etkilerinden bahsetmek istiyorum.
Öncelikle adı üstün de normal doğum ama eğer gerçekten normal doğum yapacak annenin imkanı yoksa bence sınırları da zorlamamak gerekiyor benim ilk doğumum normal di sonrakiler sezeryan ama sezeryan da daha az acı çektim diyebilirim çünkü normal doğumumum bile oldukça dikişli olmuştu sezeryan doğuma gelince yani yanlış yönlendirmek istemem ama sezeryan doğumda daha çabuk toparlanıp ayağa kalktım belki benim normal doğumum çok zor oldu bu yüzden bunları yazıyorum çünkü normal doğum yapan çevremde bazı kişiler varki doğumdan birkaç saat sonra evlerine gelenler bile oldu sezeryan sonrası ağrı acı evet biraz fazla oluyor bir haftaya kadar bayağı bir toparlıyorsun kendini normal doğum da daha çabuk toparlayan kadınlar var.. Ama sonuçta adı üzerin de doğum yani candan can ayrılıyor..