çatlak Yeni Üye Üye 15 Ocak 2010 #3 benim için normal dogum en saglıklı başka bişey çıkmazsa sana gelince lamiya sen normal dogurcaksın olucak 2010 meraklanma canım
benim için normal dogum en saglıklı başka bişey çıkmazsa sana gelince lamiya sen normal dogurcaksın olucak 2010 meraklanma canım
LAMİYA Aktif Üye Üye 15 Ocak 2010 #4 çatlak' Alıntı: benim için normal dogum en saglıklı başka bişey çıkmazsa sana gelince lamiya sen normal dogurcaksın olucak 2010 meraklanma canım Genişletmek için tıkla ... inşallah canım kısmet🙂
çatlak' Alıntı: benim için normal dogum en saglıklı başka bişey çıkmazsa sana gelince lamiya sen normal dogurcaksın olucak 2010 meraklanma canım Genişletmek için tıkla ... inşallah canım kısmet🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 16 Ocak 2010 #5 herseyin dogali iyidir sezeryan mecburi olmadigi takdirde asla olmam suda dogum cok ilgimi cekiyo arkadasim suda dogum yapti cok rahatti dedi bakalim hamile kalinca ke´sin karari veririz 😀
herseyin dogali iyidir sezeryan mecburi olmadigi takdirde asla olmam suda dogum cok ilgimi cekiyo arkadasim suda dogum yapti cok rahatti dedi bakalim hamile kalinca ke´sin karari veririz 😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 16 Ocak 2010 #6 Hayirlisi ne ise o olsun insallah 🙂 Son düzenleme: 16 Ocak 2010
ebraryksl Yeni Üye Üye 16 Ocak 2010 #7 tabi başta hayırlısı.ama tercih edilecekse bende normal isterim.işallah ta ole olur.
ilkimsu Yeni Üye Üye 18 Ocak 2010 #9 bende normalini isterim sezaryan videolarını izleyince zaten....