ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 15 Nisan 2011 #11 RüYaM' Alıntı: Belen biliyor musun benim alışverişten dönmem o kadar sıradışı oluyor ki Çantaların paketlerin arasında inan görünmüyorum bile, her yanımda bir çanta asılı oluyor Alışveriş faslım öyle geçiyor ve sırf bu yüzden yanımda iki kişiyle gitmek istiyorum Ama normal alışverişlerim yani sezonluk olmayanlar da kendim tek başıma yeterli gelebiliyorum Bu arada Asi, alışveriş lafını duyunca kelepçe zincirlerle korumaya geçiyor ona sor söyler sana Genişletmek için tıkla ... Alış veriş kelepçe ve zincir nasıl bir bağlama bu böyle 😀
RüYaM' Alıntı: Belen biliyor musun benim alışverişten dönmem o kadar sıradışı oluyor ki Çantaların paketlerin arasında inan görünmüyorum bile, her yanımda bir çanta asılı oluyor Alışveriş faslım öyle geçiyor ve sırf bu yüzden yanımda iki kişiyle gitmek istiyorum Ama normal alışverişlerim yani sezonluk olmayanlar da kendim tek başıma yeterli gelebiliyorum Bu arada Asi, alışveriş lafını duyunca kelepçe zincirlerle korumaya geçiyor ona sor söyler sana Genişletmek için tıkla ... Alış veriş kelepçe ve zincir nasıl bir bağlama bu böyle 😀
M Misafir Forum Okuru 15 Nisan 2011 #12 ßeLeN' Alıntı: Alış veriş kelepçe ve zincir nasıl bir bağlama bu böyle 😀 Genişletmek için tıkla ... Asi'ye sor o sana söyler
ßeLeN' Alıntı: Alış veriş kelepçe ve zincir nasıl bir bağlama bu böyle 😀 Genişletmek için tıkla ... Asi'ye sor o sana söyler