*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 17 Aralık 2010 #11 şulem cnm allahım sanada hayırlı nasipler çıkarsın ve sende yaşa bu duyguları cnm sucrem tatlım bak sende eşinin aklına gir bende gireyim çünkü bendede bu fikir var
şulem cnm allahım sanada hayırlı nasipler çıkarsın ve sende yaşa bu duyguları cnm sucrem tatlım bak sende eşinin aklına gir bende gireyim çünkü bendede bu fikir var
suCre Daimi Üye Üye 17 Aralık 2010 #12 *Gizemli Kıs*' Alıntı: şulem cnm allahım sanada hayırlı nasipler çıkarsın ve sende yaşa bu duyguları cnm sucrem tatlım bak sende eşinin aklına gir bende gireyim çünkü bendede bu fikir var Genişletmek için tıkla ... Valla gizemlimm aklını alsam dahi tınlamazz bidaha bana nikah mı yapar tübee😀 kesin şöyle der: madem yeniden nikah yapıyom yeni bir hatun alayım
*Gizemli Kıs*' Alıntı: şulem cnm allahım sanada hayırlı nasipler çıkarsın ve sende yaşa bu duyguları cnm sucrem tatlım bak sende eşinin aklına gir bende gireyim çünkü bendede bu fikir var Genişletmek için tıkla ... Valla gizemlimm aklını alsam dahi tınlamazz bidaha bana nikah mı yapar tübee😀 kesin şöyle der: madem yeniden nikah yapıyom yeni bir hatun alayım
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 17 Aralık 2010 #13 suCre' Alıntı: Valla gizemlimm aklını alsam dahi tınlamazz bidaha bana nikah mı yapar tübee😀 kesin şöyle der: madem yeniden nikah yapıyom yeni bir hatun alayım Genişletmek için tıkla ... oda dogru erkek milleti işte tamam karıcım demezler hiç
suCre' Alıntı: Valla gizemlimm aklını alsam dahi tınlamazz bidaha bana nikah mı yapar tübee😀 kesin şöyle der: madem yeniden nikah yapıyom yeni bir hatun alayım Genişletmek için tıkla ... oda dogru erkek milleti işte tamam karıcım demezler hiç