SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 2 Mart 2011 #12 Bana bakın şiiii benim ben, Bakın şimdi size Nihat Doğanizmin Felsefesini anlatacağım. Bir insan üç şekilde doğar Biiiir Sezeryanla Doğan, İkiiiiii Normal Doğaaaan, Üçç Nihat doğan 😀 Bayılıyorum ben bu adama ya valla 😀
Bana bakın şiiii benim ben, Bakın şimdi size Nihat Doğanizmin Felsefesini anlatacağım. Bir insan üç şekilde doğar Biiiir Sezeryanla Doğan, İkiiiiii Normal Doğaaaan, Üçç Nihat doğan 😀 Bayılıyorum ben bu adama ya valla 😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Mart 2011 #13 ha sadminim valla espirin süper di bayıldımellerin dert görmesin inşallah😀
M Misafir Forum Okuru 2 Mart 2011 #14 ÇİTOS' Alıntı: ha sadminim valla espirin süper di bayıldımellerin dert görmesin inşallah😀 Genişletmek için tıkla ... Espiri güzel de ama o Sadmin'in espirisi değil ki canım
ÇİTOS' Alıntı: ha sadminim valla espirin süper di bayıldımellerin dert görmesin inşallah😀 Genişletmek için tıkla ... Espiri güzel de ama o Sadmin'in espirisi değil ki canım
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Mart 2011 #15 Sadminin olmadığını biliyorum Rüyam ya
EnCey Daimi Üye Üye 2 Mart 2011 #17 Nihat doğan olmak, "Geçen gün İngiltere'ye gittim. Adamlar aşmış arkadaş, elin çöpçüsü bile İngilizce konuşuyor. " diyebilmektr
Nihat doğan olmak, "Geçen gün İngiltere'ye gittim. Adamlar aşmış arkadaş, elin çöpçüsü bile İngilizce konuşuyor. " diyebilmektr
M Misafir Forum Okuru 2 Mart 2011 #18 ÇİTOS' Alıntı: Sadminin olmadığını biliyorum Rüyam ya Genişletmek için tıkla ... Ee niye Sadmin yazmış gibi Sadmin'i yüceltip duruyon aa deli Numero yapma ha bak biliyon beni yemiyom çitomen
ÇİTOS' Alıntı: Sadminin olmadığını biliyorum Rüyam ya Genişletmek için tıkla ... Ee niye Sadmin yazmış gibi Sadmin'i yüceltip duruyon aa deli Numero yapma ha bak biliyon beni yemiyom çitomen
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Mart 2011 #19 RüYaM' Alıntı: Ee niye Sadmin yazmış gibi Sadmin'i yüceltip duruyon aa deli Numero yapma ha bak biliyon beni yemiyom çitomen Genişletmek için tıkla ... Kız Allah seni ne etmesin ha bu nihatla ilgili espiriler sosyal paylaşım sitesinde dolu o an uzatmadan öyle yazdım yorumu yazdığı için teşekkür ettim haha
RüYaM' Alıntı: Ee niye Sadmin yazmış gibi Sadmin'i yüceltip duruyon aa deli Numero yapma ha bak biliyon beni yemiyom çitomen Genişletmek için tıkla ... Kız Allah seni ne etmesin ha bu nihatla ilgili espiriler sosyal paylaşım sitesinde dolu o an uzatmadan öyle yazdım yorumu yazdığı için teşekkür ettim haha
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Mart 2011 #20 SadmiN' Alıntı: Bana bakın şiiii benim ben, Bakın şimdi size Nihat Doğanizmin Felsefesini anlatacağım. Bir insan üç şekilde doğar Biiiir Sezeryanla Doğan, İkiiiiii Normal Doğaaaan, Üçç Nihat doğan 😀 Bayılıyorum ben bu adama ya valla 😀 Genişletmek için tıkla ... ben de sana bayılıyorum sadminim kocişim
SadmiN' Alıntı: Bana bakın şiiii benim ben, Bakın şimdi size Nihat Doğanizmin Felsefesini anlatacağım. Bir insan üç şekilde doğar Biiiir Sezeryanla Doğan, İkiiiiii Normal Doğaaaan, Üçç Nihat doğan 😀 Bayılıyorum ben bu adama ya valla 😀 Genişletmek için tıkla ... ben de sana bayılıyorum sadminim kocişim