ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 22 Kasım 2010 #1 Neden sabun? sabun resmi sabun resimleri neden temizleyicidir Neden Sabun? - Sağlığımız İçin Sabun sabuntemizlik için temizlik ise sağlığımız için gerekli melişlerimiz.... 😀 * Yüzlerce yıldır güvenle kullandığımız sabunun hammaddesi yağ ve kostiktir. Petro-kimyasal temizleyicilerin aksine sabun oldukça güvenli ve saf bir temizleyicidir. Zararlı kimyasallar ve kanserojen maddeler içermez. Sağlığımıza ve doğaya zarar vermez doğada kolayca parçalanır. Sabun her türlü temizlikte güvenli ve etkili bir şekilde kullanılabilir. Sabun kullanarak sevdiklerimizin sağlığını ve doğayı korumuş oluruz.
sabun resmi sabun resimleri neden temizleyicidir Neden Sabun? - Sağlığımız İçin Sabun sabuntemizlik için temizlik ise sağlığımız için gerekli melişlerimiz.... 😀 * Yüzlerce yıldır güvenle kullandığımız sabunun hammaddesi yağ ve kostiktir. Petro-kimyasal temizleyicilerin aksine sabun oldukça güvenli ve saf bir temizleyicidir. Zararlı kimyasallar ve kanserojen maddeler içermez. Sağlığımıza ve doğaya zarar vermez doğada kolayca parçalanır. Sabun her türlü temizlikte güvenli ve etkili bir şekilde kullanılabilir. Sabun kullanarak sevdiklerimizin sağlığını ve doğayı korumuş oluruz.
M Misafir Forum Okuru 22 Aralık 2010 #5 Ben de tam bir sabun hastasıyım 😀 Sıvı sabun, katı sabun, el yapımı saf sabun hiç fark etmiyor hepsini çok seviyorum ama özelliklede saf sabunlara bayılıyorummm 😀 Sabun koleksiyonum var ayrıca
Ben de tam bir sabun hastasıyım 😀 Sıvı sabun, katı sabun, el yapımı saf sabun hiç fark etmiyor hepsini çok seviyorum ama özelliklede saf sabunlara bayılıyorummm 😀 Sabun koleksiyonum var ayrıca