Canım inan senin yaşadıklarını bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum,benimde etrafımda herkes hamileydi,benden kaç sene sonra evlenenler,yaşı benden küçük olanlar,ilk denemede hamile kalanlar,en yakın arkadaşlarım,akrabalarım.Bende defalarca test alıp baktım,aynı senin gibi de bekletiyordum sonra belki çizgi çıkar diye.Ama bir zaman sonra bunları üzerimden atmaya çalıştım ve en son çok yakın arkadaşım hamile kalmıştı o gün kendime söz verdim,bir daha test almayacağıma.Çünkü o arkadaşım da kafasına fazla takmıyordu,onlar da 1 sene denemişlerdi,ama hamile kalmıştı.Bizim niye olmasın dedim,allah kaderime yazdıysa olacağına inandım gerçekten ve böyle davranmam da pek kolay olmadı aslında baya zamanımı aldı.Sizde inanın güvenin bunu benim kadar geç uygulamayın diye sizin için yazdım yaşadıklarımı,belki siz daha çabuk sahip olursunuz.Ben 20 ay bekledim ama gerçekten allahtan ötesine hiçbir şey dur diyemiyor bunu beyninize kazıyın ve kendinizi üzmeyi bırakın,herşey olacağına varıyor,belki doktora gitseydim defalarca yöntem deneseydim çok daha fazla yıpranacaktım ve biliyorumki başarısız oldukça daha çok kafama takacaktım.