Hülya Yeni Üye Üye 29 Temmuz 2008 #1 neden ablası ? Bir kadın ANNE sinin cenazesinde bir adam görüyor ve Ona aşık oluyor. Tam 1 ay sonra bu kızımız ablasını öldürüyor? Sizce Neden Ablasını öldürüyor? Not : FBI'nın bu sorusuna seri katiller tereddütsüz doğru cevabı vermiş. Eğer bu soruya doğru cevap veriyorsanız en yakın karakola teslim olunuz!... 🙂
Bir kadın ANNE sinin cenazesinde bir adam görüyor ve Ona aşık oluyor. Tam 1 ay sonra bu kızımız ablasını öldürüyor? Sizce Neden Ablasını öldürüyor? Not : FBI'nın bu sorusuna seri katiller tereddütsüz doğru cevabı vermiş. Eğer bu soruya doğru cevap veriyorsanız en yakın karakola teslim olunuz!... 🙂
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 29 Temmuz 2008 #2 Cevap: neden ablası ? konu tekrarı canım hatta hatırladıgım kadarı ıle kardesını ölduruyor adam onunda cenazesıne gelır belkı dıye
Cevap: neden ablası ? konu tekrarı canım hatta hatırladıgım kadarı ıle kardesını ölduruyor adam onunda cenazesıne gelır belkı dıye
prudentgirl Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2008 #4 Cevap: neden ablası ? ben biliyorum hani annesinin mezarına geldiği için annesini tanıo demekki adama bir tanıdıkları ablasınıda öldürünce adam o cenzaye gelibileceiğini düşünüo
Cevap: neden ablası ? ben biliyorum hani annesinin mezarına geldiği için annesini tanıo demekki adama bir tanıdıkları ablasınıda öldürünce adam o cenzaye gelibileceiğini düşünüo