K
Kuzusunun Anası
Forum Okuru
ne yapayım ben şimdi ?
öncelikle selamlar kızlar buraya üye olalı ilk defa konu açıyorum çünkü şuan sinir harbi yaşıyorum maddi durumum olmadıgı ve dışarda çalışamadığım için (oglum küçük ve huysuz bi çocuk ) yaklasık 6 7 ay önce katalog işine başladım ama inanın tek bi akrabam bir ürün dahi almadı benden almıyorlar ama baskalarından alıyorlar bende hiç ısrar bile etmedim ...kv ve ve eltimse hem almıyor hemde köstek oluyorlar defalarca uyarmama ragmen bende 3 4 aydır kimseyle görüşmüyorum çünkü kendimi geri çektim yaşanılanlar dan ötürü ... mesele şu ki şehir dışındaki dayımın hanımı 1 2 yıldır bende bu işi yapmak istyorum vs deyip duruyordu ... ben de kontor yükledikce arar hal hatır sorarım gecen hafta
-bana bu işi yapmak istiyorum dedi
bende
-yenge bi kaç gün düşün karar verince ara konuşalım dedim
neyse kabul etti kaydını aldım bi hafta oldu bugun katalogu almamış kargoyu yani .
dayım mesaj atıyor yengen vazgeçmiş diye sonra duyuyorum ki anneme anneme falan ... beni zorladı ben istemiyordum falan demiş
ne yapayım şimdi ?
biraz karışık oldu kusura bakmayın
-bana bu işi yapmak istiyorum dedi
bende
-yenge bi kaç gün düşün karar verince ara konuşalım dedim
neyse kabul etti kaydını aldım bi hafta oldu bugun katalogu almamış kargoyu yani .
dayım mesaj atıyor yengen vazgeçmiş diye sonra duyuyorum ki anneme anneme falan ... beni zorladı ben istemiyordum falan demiş
ne yapayım şimdi ?
biraz karışık oldu kusura bakmayın