esena Aktif Üye Üye 10 Temmuz 2008 #11 Cevap: Ne Olur Benide Yağlasanız? sen dünyanın 7 harikasından birisin sen çok tatlısın sen mmnin gülüsün sen herşeysin seni kelimelrle anlatmak mümkün değil seni seviyoz
Cevap: Ne Olur Benide Yağlasanız? sen dünyanın 7 harikasından birisin sen çok tatlısın sen mmnin gülüsün sen herşeysin seni kelimelrle anlatmak mümkün değil seni seviyoz
tuqqce Daimi Üye Üye 28 Temmuz 2008 #12 Cevap: Ne Olur Benide Yağlasanız? Oyy oyyy bebiş nie ağlıyosunn bakıyımm?ben seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorumm bak açtığım parantez kadar( )oldu muu şekerparem???????
Cevap: Ne Olur Benide Yağlasanız? Oyy oyyy bebiş nie ağlıyosunn bakıyımm?ben seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorumm bak açtığım parantez kadar( )oldu muu şekerparem???????
M Monera Forum Okuru 28 Temmuz 2008 #13 Cevap: Ne Olur Benide Yağlasanız? Bence o parantezin sonu gelmemeliydi :zuha::zuha: yani ben onu bekliyodum Şaka şaka bende sizi çooooooooooooooookkkkk seviyorumm melişlerim benim iyiki varsınız 🙂
Cevap: Ne Olur Benide Yağlasanız? Bence o parantezin sonu gelmemeliydi :zuha::zuha: yani ben onu bekliyodum Şaka şaka bende sizi çooooooooooooooookkkkk seviyorumm melişlerim benim iyiki varsınız 🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 31 Temmuz 2008 #14 Cevap: Ne Olur Benide Yağlasanız? sen sitenin vazgeçilmezi mükemmelisin sen çok değerlisin seni çok seviyoruz canım
Cevap: Ne Olur Benide Yağlasanız? sen sitenin vazgeçilmezi mükemmelisin sen çok değerlisin seni çok seviyoruz canım