pamukşekeri Aktif Üye Üye 21 Mayıs 2011 #13 benim ki : Numaranız 6 ise: Sevimli, Romantik ve Güvenilir kocişimin ki :Numaranız 1 ise: Tutkulu ve Yaratıcı çıktı teşk.edrm..
benim ki : Numaranız 6 ise: Sevimli, Romantik ve Güvenilir kocişimin ki :Numaranız 1 ise: Tutkulu ve Yaratıcı çıktı teşk.edrm..
Z *zeyno* Yeni Üye Üye 31 Ocak 2012 #15 Numaranız 6 ise: Sevimli, Romantik ve Güvenayıptır söylemesi aynen öyleyimdir
P pembemor Forum Okuru 9 Nisan 2012 #16 Numaranız 1 ise: Tutkulu ve Yaratıcı evet yaratıcı şeyleri severdim oldum olası bunu da hep derdim. ders iş hobi oyun da bile yaratıcılık olmalı yoksa canım sıkılıyor. o yüzden sanatsal şeyleri yapmayı çok severim.
Numaranız 1 ise: Tutkulu ve Yaratıcı evet yaratıcı şeyleri severdim oldum olası bunu da hep derdim. ders iş hobi oyun da bile yaratıcılık olmalı yoksa canım sıkılıyor. o yüzden sanatsal şeyleri yapmayı çok severim.
K karakuzu Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2013 #18 8 numara cikti cüretkar ve disiplinli Ama bizim evde istedigim gibi disiplinli olamiyorum🙂 Beni yumusatiyolar
8 numara cikti cüretkar ve disiplinli Ama bizim evde istedigim gibi disiplinli olamiyorum🙂 Beni yumusatiyolar
S sedef_20_03_1987 Forum Okuru 4 Ekim 2013 #19 Numaranız 3 ise: Medyatik ve Baştan Çıkarıcı => (20.03.1987) Kesinlikle öyle 🙂 Tabi bağımsız, başına buyruk, serseri, çılgın, deli, keyfine düşkün, eğlenceli, özgürlükçü diye de uzatılabilir 🙂
Numaranız 3 ise: Medyatik ve Baştan Çıkarıcı => (20.03.1987) Kesinlikle öyle 🙂 Tabi bağımsız, başına buyruk, serseri, çılgın, deli, keyfine düşkün, eğlenceli, özgürlükçü diye de uzatılabilir 🙂
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 14 Haziran 2017 #20 Cüretkar ve Disiplinli doğru çıktı. Normal hayatımda çok disiplinli ve cesur biriyim.