Nar tansiyonu düşürür mü çıkarır mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan E.hakki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E

E.hakki

Forum Okuru
Nar tansiyonu düşürür mü çıkarır mı?

Nar tansiyon çıkarır mı melek kadınlar kulübü nar tansiyonu yükseltiyor mu forum'da.​

Arkadaşlar ben kıs geldi geleli nar suyu içiyorum yani her gün olmasa da içmeye çalışıyorum bağışıklığımı güçlü tutmak için. Ama içtikten sonra tansiyonum düşüyor sanki. Nasıl oluyor biliyor musunuz? Nar suyunu içtikten bir yarım saat sonra halsizlik dengesizlik oluşuyor. Atıyorum kendimi bir yana sanki tuhaf oluyorum. Nar tansiyon çıkarır mı acaba ya da düşürür mü?

Merhabalar
Nar tansiyon çıkarır mı? Nar kış aylarının yararlı meyvelerinden özellikle şeker hastalığına ve tansiyonu düşürmesi ile bilinir. Aslında yüksek tansiyonu olan hastalar için harika bir meyvedir tansiyonu düşürmeye yarar hipertansiyonu olan kişiler nar yiyebilir ve içebilirler. Aynı zamanda nar kan basıncını dengeler şekere de birebirdir. Ama sizin anladığım kadarıyla tansiyon düşüklüğü durumunuz var galiba çünkü dediğiniz belirtiler tansiyon düşüklüğünde olan belirtiler kesinlikle düşük tansiyonu olan insanlar nar suyu icmemeliler. Yine de bir doktora görünmeniz de fayda var bu belirtiler acaba tansiyon düşüklüğü belirtileri ne bunu tahlil yaparak muayene olarak anlayabilirsiniz. Bunlar yedikten sonra ya da nar suyu içtikten sonra bu belirtiler de tansiyon düşüklüğü olabilir.

Tansiyon düşüklüğü durumunuz varsa mutlaka bu yazıyı da incelemenizi tavsiye ederim. "tansiyon düşüklüğü nedenleri hakkında bilgiler" link aşağıdadır.

Geri