mutsuzum:( nolur yardım kızlar nolur
merhaba arkadaşlar..ben 21 yaşında 6 haftalık evli bir bayanım.eşimle ilkokuldan beri flört ettik birbirimizden kopamadık daha doğrusu o beni hiç bırakmadı..dünyayı karşısına alacak kadar sevdi.sonunda evlendik işte.aile yapısı benim ailemle çok ters olduğu için kayınvalidem beni içten içe hiç kabullenemedi.onlar mutaassıp kendi halinde bir aileydi..ben açık rahat bir hayat yaşayan bir kızdım.evin tek çocuğuyum.doğrusu ailemde bayılmadı evlenmeme ama işte seviyorum diye seste çıkaramadılar.ama evlendiğimiz günden itibaren kayınvalide kendini göstermeye başladı.hepsi uzun hikaye ama en son yaptığını hiç hazmedemiyorum.6 gün önce hamile olduğumu öğrendim dünyaalr benim oldu..hayatımda başıma gelebilecek en güzel şey.o kadar mutlu oldum ki artık kimse beni üzemez kimse de bu kadar mutlu edemez sandım.yapılan tüm kötülükleri affeettim sildim..ama bu sabah eşim telefon açtı.annem seni hastanede bekliyo dedi..neden dedim..dış gebelik olabilir başımıza iş açmasın demiş😕yaa bu nasıl bir mantık hiç aklıma gelmeyen bi şey..hamile kalmayı bile beni çok görüyo bana.demek istiyo ki hamile değildir bunu bile beceremez o.kesin dış gebedir.Allahım ne günah işledim ben diye sorgulamaya başladım kendimi.insanın aklına hamile kalınca kızmı erkek mi acaba diye düşünmek gelir.yada hep sağlıklı olsunda ne olursa olsun derdim..ama aklıma bunu sokarak beni huzursuz etmek amacı.çok uzattım ne olur kusura bakmayın ama o kadar hassasım ki.ne yapıcamı bilemiyorum..dış gebe olmadığımı ispatlasam sakattır dicek sakat olmadığını ispatlasam başkasındandırmı diyecek töbee yaaasiz olsanız bu durumda üzülmezmiydiniz..sizce büyütüyormuyum arkadaşlar🙁🙁