CaRiZmA Vip Melek Üye 9 Ağustos 2010 #12 ay cok sevindim, hayirlisi olur ins. aldik gitti seni aramiza topigimize bekleriz seni.. genelde mercimek sevdalilarinde takiliyoruz bekleriz efem 🙂
ay cok sevindim, hayirlisi olur ins. aldik gitti seni aramiza topigimize bekleriz seni.. genelde mercimek sevdalilarinde takiliyoruz bekleriz efem 🙂
gül&naz Yeni Üye Üye 9 Ağustos 2010 #14 cok ama cok tesekür ederim canlarim benim inanin beni cok mutlu ediyorsunuz sagolun
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 9 Ağustos 2010 #16 gül&naz' Alıntı: cok tskürederim cnm evet teyze olucan bu 3.cü 🙂 cok az demi allah olmayanlara da versin ins Genişletmek için tıkla ... olsun canımm cocuk gibisi var mı yaa dogur dogur
gül&naz' Alıntı: cok tskürederim cnm evet teyze olucan bu 3.cü 🙂 cok az demi allah olmayanlara da versin ins Genişletmek için tıkla ... olsun canımm cocuk gibisi var mı yaa dogur dogur
gül&naz Yeni Üye Üye 10 Ağustos 2010 #17 gamselim' Alıntı: olsun canımm cocuk gibisi var mı yaa dogur dogur Genişletmek için tıkla ... 🙂 güldürdün beni ya dogur dogur bu nasil söz kiz allahin gücüne gitmesin ama bu bebegi hic istemedim cünki yüzde yüz kaza oldu hic beklemiyordum ama suan birbirimize alistik 🙂 cok seviyorum onu daha dogmadan
gamselim' Alıntı: olsun canımm cocuk gibisi var mı yaa dogur dogur Genişletmek için tıkla ... 🙂 güldürdün beni ya dogur dogur bu nasil söz kiz allahin gücüne gitmesin ama bu bebegi hic istemedim cünki yüzde yüz kaza oldu hic beklemiyordum ama suan birbirimize alistik 🙂 cok seviyorum onu daha dogmadan