Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gidip gelmeler, başa dönmeler, başımı döndürüyor.. kaldığım yeri unutmasam, hani devam etsem diyorum..? yaşadığım hikayede sayfanın ucunu kıvırdıkça; kırılıyorum..!
...gözyaşlarımla yıkadığım gülüşlerimin rengi soldu
şimdi bu tablonun değeri sen/ce..ne olur..?
" Varsın olmasın sonumuz, menekşemiz kurusun. Şu üç günlük dünyada koy namımız yürüsün.."
∞ | ∞ | ∞ | ∞ | ∞ | ∞ | ∞
iki kutsaŁ kaŁp .. ikisi dε büчüŁü .. biяi oŁмadan digεяi hiç digєяi oŁмadan öbüяü hiç
~~ Çözdüm artık senin için bağladığım karaları Gözyaşımda yıkadım kalbimdeki yaraları Aşk bir uçurumdan düşmek gibidir O yüzden sevgiliye “yar” denilir Bir damla gözyaşımın hakkı ödenmez Öldürmeyen her acı beni diriltir
tuzaklar kurduğumda sana, yine kendim yakalanıyorum o dipsiz rüyalara... sen hala uykuda...
Düş'tüm... Düş'ümsedim... Düş'lerimde yoruldum...
ben bir düş'tüm... düş'lerimden düş'tüm...
Durmuyorum…
Parçalıyorum seni… Kanıyor her bir yanım...
Şimdi…
Ne şarkılar, ne satırlar dolusu cümleler..
Hiçbiri iyi gelmiyor sensizliğime.. Belki, çığlıklarımı susturmasam, ağlasam yağmur misali damla damla…
Kimbilir, unutulursun belki ozaman…
Gece' bile fazla bu akşam bana… Öyle siyah, öyle alacalı ki karanlık.. Uyumak istiyorum, alabildiğine.. Kapatıyorum gözlerimi, sen oluyorsun uykularım.. Açıyorum gözlerimi, yalnızlığa kapılıyor düşüncelerim… Anlamsızlığımla eş değer oluyorsun aniden…
Atıyorum seni özleyen her bir parçamı… Yüreğimi arındırıyorum fazlalıklardan… Bu kadar kolay olmamalı…
İçimdeki ses, seni çağırıyor her darbemde…
Hep kaçtım
Bir tek kendimden kurtulamadım En çok kendimi kanattım Her insan yangınını içinde taşırdı Ve hiçbir kente ait değildi hiçbir acı Çok geç anladım
Yalnız bu şehrin ayrılıkları mı vururdu insanı Sadece bu şehirde mi uykusuz kalırdı insan aşk acısından
Hep savaştım
Bir tek kendime yenildim Yüreğiyleydi en büyük kavgası insanın. Kendimden başka herkesi suçladım Oysa hiçbir kente ait değildi hiçbir acı Ve herkes içinde taşırdı yangınını Kül olduktan sonra anladım...
..."Kaçma acısınlar bu son haline Cesaretin yok dönüp gelmeye
Bundan sonra çekilip bir köşeye
éLLerimde saLınır Kent,Soyunur zaman,
Ah hér yér nasıL da küL,sis,Duman..
AsıLı kaLır aşK,Acı KimLiğime yapışır
Yutkunamam yaşamı,
Dünya Boğazımda kaLır..
Nakaratına kapıldığım
şarkılar gibisin bu gün *
şu doчamayıp, sarıp sarıp
dinlediklerimden
kurmaчa korktuğum cümlelerin öznesi
ne güzeL чaşatıyorsun insana
q i t m e | hep kal чanımda
Açıp baktım kaLbime bi isim Kazınmış KimseLere AnLatamazmışım Dönüp baktım aynaya, gözLerim yaşarmış Bide DerLer AğLayamazmışım
Kaç kere bitti artık , dedim Ama başaramadım yapamıyorum bir türLü Göze aLamıyorum sensizLiği BeLkide aLışkanLıksın benim için , ALışkanLığımsın
Seni seviyorum Çünkü sen hep benimlesin Gözümü kapatmam yeterli seni görmem için hissetmek için tatlı narin tenini
Seni seviyorum Çünkü seni sevmekten başka bir şey gelmiyor içimden O kadar doğal ki bu duygu ruhumun derinliklerinde Sanki doğduğumdan beri var sadece ortaya çıkmak için seni bekliyordu
Her Geçen Gün Biraz Daha Kan KaYbediYor HaYaLLerim..
Issız SokaĞın. O Pis Köşesinde. aĞLaYarak öLmek İstiYorum..
Burda ÜmitLer KeLeBekLer Kadar Yaşar.
ßana ßitmeYen ßir teK $ey söyLee,söyLe sonSuza inanaYım (,
>< a$k Dön öLümdEn,Geç teNimDen,geLL giR Dünyama ><
Kendi içimde duwarLar örüp durdum Kimseye anLatamadım derdimi .. OnLar beni hep bağıra bağıra ne$eLi $arkılar söyLerken qördü.. HıçkırıkLarLa aqLadıqımı duymadıLar biLe Sadece qüLü$üm çınLadı kuLakLarında .. içimden kopan parçaLarın sesini hiç duymadıLarki.
Sırαdışı birçok cümlemden kαç dαrbe αlıp devrilmedin??.
...
Dün gece bir αynα dαhα kırdı yüzüm, gözlerimin içine sıçrαyαn cαm pαrçαlαrını döktüm bugün .. yαş niyetine..
İşte tam burda bekliyorum.. Ölsem , kollαrındα... huznumun Sen yαşındα, dertLerın Ortαsındα.. Sövsem,, Ben dunyαyα.. RαhαtLαrmıyım αcαbα? dertLerın Ortαsındα..
''Hep İçiNe ataN...." hçbişei kafasıNa taKmıyo Gibi göRüNen.. MutLuLuk roLü oyNayaN kız , arTık RoLunü iyi oynayamıyoR..!
Şimdi. Kaderime küfRederim hayaT misaLi*
Sonra duruчorum... Sonra susuчorum... KiLit vuruчorum diLime.... " чan! " diчorum içime!..." Sadece sen чan! " Ve " Daчan! " diчorum gönLüme!... " Herkes mutLu oLsun! Sen daчan!.. "
Sensiz de denizi seyredebiliyorum
Hem dalgaların dili seninkinden açık
Ne kadar hatırlatsan kendini boş
Sensiz de seni sevebiliyorum
Sonbaharda yaprakLarı döküLen ağaçLar gibiyim
Benimde umutLarım döküLdü!
Son bi yaprağım kaLdı güçsüz dallarımda
Simdi tek çabam onu büyük fırtınaLara karşı korumak!
qéri dönüşü oLmayan bir tünéLdéyim oyunun adı hayat başroLdé bén yardımcı oyuncuLar séwqi, aşk, acı, qéçmiş.. sénaryo konusu hérşéyé raqmén mutLu oLma sanatwé oyun bitti.. pérdéLér indi ışıkLar söndüyoruLdum artıq.
Ah şu cevapsız sorular Neden gelirler aklıma Labirent misali Sonsuz bir oyun sanki
Ya herşeyim ya hiçim sorma dünya ne biçim
*
Kalemden yapılmış hayatımın
Ucu bitti bu sefer
Dayanamıyor artık
Kırılıyor tükeniyor yavaş yavaş .. e
Ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın
İstersen kısıp, bunu da yok sayarsın
Kim bilir belki gülümser belki ağlarsın
Yüreğimdeki sesleri susturamazsın *
^^ hayat denilen şey bir ipin ucunda
kaybedilenler gelmiyor bu oyunda* e