K Kayıtsız Üye Forum Okuru 18 Ocak 2012 #11 Çok sempatik biri ben ona karşı hani ne desem cana yakın biri yani çok seviyorum ilgi duyuyorum..
M murat_33 Forum Okuru 3 Şubat 2012 #13 Seni Sewioruum Murat Boz Mersine geldiğinde yanına geldiim ama kalabalıktan dolayı resim çekilememiştiim seni cook sewiorum ölene kadar seweceğim Sen benim için 1. Çağatay Ulusoy 2. MUCK...
Seni Sewioruum Murat Boz Mersine geldiğinde yanına geldiim ama kalabalıktan dolayı resim çekilememiştiim seni cook sewiorum ölene kadar seweceğim Sen benim için 1. Çağatay Ulusoy 2. MUCK...
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 27 Şubat 2012 #15 ben elmayı fazla sevmezdim ama bu qünden sonra tutmayın bni çünkü ben aişımın yaptığı herşeyi sevdiği herşeyi sevmeye çalışıyorum
ben elmayı fazla sevmezdim ama bu qünden sonra tutmayın bni çünkü ben aişımın yaptığı herşeyi sevdiği herşeyi sevmeye çalışıyorum
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 29 Nisan 2012 #18 murat boz tanıdığım en yakışıklı adammmmmmm seni çookk seviyommm
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 1 Mayıs 2012 #20 aynen bende de elma tutkusu var ve murat senin koyu bir hayranınım seninle yatıp seninle kalkıyorum seni çoooook ama çoooooook seviyorum
aynen bende de elma tutkusu var ve murat senin koyu bir hayranınım seninle yatıp seninle kalkıyorum seni çoooook ama çoooooook seviyorum