yağmur_damlası Yeni Üye Üye 7 Aralık 2008 #1 Mükemmel Gözleriyle Sibirya Kurdu.. sibirya kurdu bakımı sibirya kurdu hastalıkları doğum süresi doğumu hamilelik süresi alıntı
kaprisli Yeni Üye Üye 7 Aralık 2008 #2 Cevap: Mükemmel Gözleriyle Sibirya Kurdu.. emeğine sağlık canım ya idealimdeki köpek bayılıyorum sibirya kurtlarına🙂
Cevap: Mükemmel Gözleriyle Sibirya Kurdu.. emeğine sağlık canım ya idealimdeki köpek bayılıyorum sibirya kurtlarına🙂
yağmur_damlası Yeni Üye Üye 7 Aralık 2008 #3 Cevap: Mükemmel Gözleriyle Sibirya Kurdu.. bende çok seviyorum cnm gözleri harika yaa rica ederim cnm🙂
Cevap: Mükemmel Gözleriyle Sibirya Kurdu.. bende çok seviyorum cnm gözleri harika yaa rica ederim cnm🙂
Heaven Yeni Üye Üye 26 Şubat 2009 #4 Cevap: Mükemmel Gözleriyle Sibirya Kurdu.. harika bir köpek sıradn değil.. Gözlere dicek yok emeğine sağlık..
Cevap: Mükemmel Gözleriyle Sibirya Kurdu.. harika bir köpek sıradn değil.. Gözlere dicek yok emeğine sağlık..
nejlaeskisehir Yeni Üye Üye 14 Nisan 2009 #5 Cevap: Mükemmel Gözleriyle Sibirya Kurdu.. çok güzel bir köpek keşke besleme bakma fırsatım olsaydı sağol paylaşım için
Cevap: Mükemmel Gözleriyle Sibirya Kurdu.. çok güzel bir köpek keşke besleme bakma fırsatım olsaydı sağol paylaşım için
CaRiZmA Vip Melek Üye 14 Nisan 2009 #6 Cevap: Mükemmel Gözleriyle Sibirya Kurdu.. bitiyorum bu köpeklerin gözlerine benim olmasada arkadasimin bitane, cok güclü hayvanlar 😀
Cevap: Mükemmel Gözleriyle Sibirya Kurdu.. bitiyorum bu köpeklerin gözlerine benim olmasada arkadasimin bitane, cok güclü hayvanlar 😀
HaYaL Daimi Üye Üye 16 Mayıs 2009 #7 Cevap: Mükemmel Gözleriyle Sibirya Kurdu.. Çok güzeller yaa ben de bi taneye sahip olmak isterdm doğrusu..
Cevap: Mükemmel Gözleriyle Sibirya Kurdu.. Çok güzeller yaa ben de bi taneye sahip olmak isterdm doğrusu..
Moss Üye Üye 30 Mayıs 2009 #8 Cevap: Mükemmel Gözleriyle Sibirya Kurdu.. hayalimdekii köpekk bir gün alacammmmm
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 26 Kasım 2011 #10 benim var ve onu çok seviyorum 🙂 siz de besleyin yani çok güzel hayvanlar 🙂