*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 6 Ağustos 2008 #1 Muhteşem karakalem çizimleri karakalem çizimleri karakalem çizimler çizim basit çizimleri kolay
laetitia Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2008 #2 Cevap: muhteşem karakalem çizimleri harikalar ya senin ve çizenin eline sağlık
*jellibon* Daimi Üye Üye 18 Kasım 2008 #3 Cevap: muhteşem karakalem çizimleri gerçekten harikalar emeğinize sağlık teşekkürler
mislinay Yeni Üye Üye 18 Kasım 2008 #4 Cevap: muhteşem karakalem çizimleri yapanın eline sağlık çok başarılı çalışmalar
ekim Yeni Üye Üye 18 Kasım 2008 #5 Cevap: muhteşem karakalem çizimleri Böyle yetenekli kişileri tebrik ediyorum.Paylaşım için teşekkürler
Cevap: muhteşem karakalem çizimleri Böyle yetenekli kişileri tebrik ediyorum.Paylaşım için teşekkürler
fırtına Yeni Üye Üye 16 Aralık 2008 #6 Cevap: muhteşem karakalem çizimleri süperler ama karakalem çalışması olduğuna inanası gelmiyor insanın ama işi profesyonel biri yapınca böyle bi çalışma ortaya çıkıyor. lisedeyken resim hocamız vardı adamdan korkumuza resim çizemeyen ben karakalemde iyidim
Cevap: muhteşem karakalem çizimleri süperler ama karakalem çalışması olduğuna inanası gelmiyor insanın ama işi profesyonel biri yapınca böyle bi çalışma ortaya çıkıyor. lisedeyken resim hocamız vardı adamdan korkumuza resim çizemeyen ben karakalemde iyidim
Münzevi Aktif Üye Üye 1 Kasım 2009 #8 Özellikle bazıları siyah beyaz fotoğraf çekimine çok benziyor. Harika görünüyorlar. Yapanın emeğine sağlık. Paylaşım için teşekkürler adminim...
Özellikle bazıları siyah beyaz fotoğraf çekimine çok benziyor. Harika görünüyorlar. Yapanın emeğine sağlık. Paylaşım için teşekkürler adminim...