Müge anlıda kan donduran itiraf !

ulan eşeğin dölü seni bana vereceklerki senin anandan emdiğin sütü burnundan getirecem it oğlu it

ne günlere kaldık bu insanlık dışı yaratığın yaptığı aff edilir bişey değil

lan ettiğim küfürler bile az gelir seni koğuşta damat yapacaklar ölümünü duyarız ins şerefsiz evladı

Sevgili misafirlerimiz. Duyarlılığınız için teşekkür ederiz. Öfkenizi anlıyoruz , en az sizin gibi bizler de öfkeliyiz. Lütfen yorumlarınızı yaparken dikkat edin. Küfürlü yorumlar kurallarımız gereği yayınlanmamaktadır. Saygılarımızla..

Allah aşkına imza kampanyası yapın bu şerefsizi idama yollayın .çocuğum uyuyor ve ben çocuğuma bakarak ağlıyorum kim bilir nasıl acı çkmiştir 🙁 allahından bul inşallah

Hamileyim ve haberi okuduğumdan beri ağlıyorum.çocuğumu nasıl bir dünyaya getiriyorum korkuyorum .Allah belanı versin inşallah senin ve senin gibi şerefsizlerin.

merhamet diyoruz ya onuda böyle ib**ler yüzünden kaybediyoruz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba sevgili takipçilerimiz,

Pedofili ya da sübyancılık, yetişkin bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları veya ergenliğe yeni girmişleri cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksüel rahatsızlık. Bu rahatsızlığa sahip kişilere pedofil ya da sübyancı denir.Pedofili hakkında detaylı bilgiler için aşağıda ki linki ziyaret ediniz..

Pedofili Nedir ?