Ç çakıltaşı Yeni Üye Üye 13 Kasım 2008 #1 mrb arkadaşlar ben çakıltaşı aranıza yeni katıldım çok ii bi site olduğunu tahmin ediyorum umarım herkese faydası dokunuyodur hepinize sewgilerrrrr.....
ben çakıltaşı aranıza yeni katıldım çok ii bi site olduğunu tahmin ediyorum umarım herkese faydası dokunuyodur hepinize sewgilerrrrr.....
zuzu65 Yeni Üye Üye 13 Kasım 2008 #2 Cevap: mrb arkadaşlar hoşgeldiniz arkadaşım..hiç kuşkunuz olmasın saygının sevginin dostlukların paylaşıldığı kaliteli bir sitedesiniz...hayırlı olsun ....zevkli paylaşımlarda görüşmek üzere
Cevap: mrb arkadaşlar hoşgeldiniz arkadaşım..hiç kuşkunuz olmasın saygının sevginin dostlukların paylaşıldığı kaliteli bir sitedesiniz...hayırlı olsun ....zevkli paylaşımlarda görüşmek üzere
Ç çakıltaşı Yeni Üye Üye 13 Kasım 2008 #5 Cevap: mrb arkadaşlar hepinize çok teşekkürler ediyorum cnm arkadaşlarım umarım hepinizle görüşme fırsatım olurda çok ii vakit geçirebilir burada sizlerle hepiniz sewgiyle kalın
Cevap: mrb arkadaşlar hepinize çok teşekkürler ediyorum cnm arkadaşlarım umarım hepinizle görüşme fırsatım olurda çok ii vakit geçirebilir burada sizlerle hepiniz sewgiyle kalın
mislinay Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #7 Cevap: mrb arkadaşlar burda olmak yaşanır anlatılmaz🙂 aramıza hoş geldin keyifli forum ve güzel dostluklara...
Cevap: mrb arkadaşlar burda olmak yaşanır anlatılmaz🙂 aramıza hoş geldin keyifli forum ve güzel dostluklara...
CaRiZmA Vip Melek Üye 14 Kasım 2008 #8 Cevap: mrb arkadaşlar Aramiza hosgeldin keyifli forumlar dilerim 🙂