Moss Üye Üye 18 Mayıs 2009 #1 moss geldii haaaanımmm selamlar hepinizee meleklerrr.... bu sıkıntılı gunlerimdee yapacak bir sey bulamıyorum, gezin gezin gezinnn baska bir sey yok..didim buraya üye olayım bariiiii...inş hoş vakit geciririz cümbür cemaatt :f040:
selamlar hepinizee meleklerrr.... bu sıkıntılı gunlerimdee yapacak bir sey bulamıyorum, gezin gezin gezinnn baska bir sey yok..didim buraya üye olayım bariiiii...inş hoş vakit geciririz cümbür cemaatt :f040:
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 19 Mayıs 2009 #2 Cevap: moss geldii haaaanımmm doğru yerdesin canım burda sıkıntını paylaşabilirsin hemde iyi vakit geçirirsin aramıza hoşgeldin melek🙂
Cevap: moss geldii haaaanımmm doğru yerdesin canım burda sıkıntını paylaşabilirsin hemde iyi vakit geçirirsin aramıza hoşgeldin melek🙂
M Misafir Forum Okuru 19 Mayıs 2009 #3 Cevap: moss geldii haaaanımmm iyi ettin garanti veriyorum ki doğru yerdesin derdine derman gülümsemene neden olacak bir yerdesin🙂ne denir şimdi?😀hoş geldin diyelim keyifli vede bol paylaşımlı forumlar dilerim🙂
Cevap: moss geldii haaaanımmm iyi ettin garanti veriyorum ki doğru yerdesin derdine derman gülümsemene neden olacak bir yerdesin🙂ne denir şimdi?😀hoş geldin diyelim keyifli vede bol paylaşımlı forumlar dilerim🙂
kar_tanesi Yeni Üye Üye 19 Mayıs 2009 #4 Cevap: moss geldii haaaanımmm keyifli,cici cici forumlar dilerim hosgeldin
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 19 Mayıs 2009 #6 Cevap: moss geldii haaaanımmm HoŞGeLDiN SeFaLaR GeTiRDiN 🙂