zuzumm_ Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #1 mor abiyeler mor abiyeler mor abiye abıyeler 2011 abıyeler Özellikle Bahar aylarında tercih edilen mor renklerdeki güzel abiyelerde renkleri iyi tutturmak gerekir. Ayakkabı ve çanta ile tamamlayınca şık olunur. bunları sizler için beğenip ve sundum..
mor abiyeler mor abiye abıyeler 2011 abıyeler Özellikle Bahar aylarında tercih edilen mor renklerdeki güzel abiyelerde renkleri iyi tutturmak gerekir. Ayakkabı ve çanta ile tamamlayınca şık olunur. bunları sizler için beğenip ve sundum..
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #3 *Gizemli Kıs*' Alıntı: Bunu istiyorummmm Genişletmek için tıkla ... hadi be ordannnbenim o diyosam benim o😀 zuzum benim bu eğer buna verirsen senin kafanı kırarım
*Gizemli Kıs*' Alıntı: Bunu istiyorummmm Genişletmek için tıkla ... hadi be ordannnbenim o diyosam benim o😀 zuzum benim bu eğer buna verirsen senin kafanı kırarım
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #6 zuzumm_' Alıntı: hemn cnm yeterki sen iste Genişletmek için tıkla ... bak bak bide sen iste diyorr
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 13 Ocak 2011 #9 KeLeBeK's' Alıntı: :seker::seker: Genişletmek için tıkla ...