M Misafir Forum Okuru 1 Mart 2008 #61 Ce: Mod Başvuruları Bu Başlık Altından buraya kadar tüm başvurular olumlu olumsuz dikkate alınacakdır 🙂İnş hayırlı olan olur 😀
Ce: Mod Başvuruları Bu Başlık Altından buraya kadar tüm başvurular olumlu olumsuz dikkate alınacakdır 🙂İnş hayırlı olan olur 😀
*GüLŞeN* Yeni Üye Üye 9 Nisan 2008 #62 Ce: Mod Başvuruları Bu Başlık Altından Uygun Görürseniz Bende Mod Olmak İstiyorum
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 16 Nisan 2008 #63 Ce: Mod Başvuruları Bu Başlık Altından bende olmak ısterdım ama herhalde yeterlı deılım neyse ben yıne son surat devam edeyım
Ce: Mod Başvuruları Bu Başlık Altından bende olmak ısterdım ama herhalde yeterlı deılım neyse ben yıne son surat devam edeyım
TaMaRa Yeni Üye Üye 19 Nisan 2008 #64 Ce: Mod Başvuruları Bu Başlık Altından Ortalama kalma saati uzun olmasa bende düsünebilirdim Son düzenleme: 20 Nisan 2008
AZRA Yeni Üye Üye 21 Nisan 2008 #65 Ce: Mod Başvuruları Bu Başlık Altından bnde mod olmak istiyorum münasip görürseniz
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 22 Nisan 2008 #66 Ce: Mod Başvuruları Bu Başlık Altından çalışmalarınıza ve online sürelerinize göre değerlendirilmeye alınacaksınız🙂
Ce: Mod Başvuruları Bu Başlık Altından çalışmalarınıza ve online sürelerinize göre değerlendirilmeye alınacaksınız🙂
deniz_25710 Yeni Üye Üye 18 Haziran 2008 #67 Cevap: Mod Başvuruları Bu Başlık Altından bende mod olmak istiorum🙂🙂🙂
AZRA Yeni Üye Üye 18 Haziran 2008 #68 Cevap: Mod Başvuruları Bu Başlık Altından bn belki modluğua uygun görülmüyorum heralde ama en azından vip olmak isterdim ama yinede sizin takdirinz
Cevap: Mod Başvuruları Bu Başlık Altından bn belki modluğua uygun görülmüyorum heralde ama en azından vip olmak isterdim ama yinede sizin takdirinz
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 23 Haziran 2008 #69 Cevap: Mod Başvuruları Bu Başlık Altından En kısa sürede değerlendirme sonucunu bildireceğiz arkadaşlarım. İyi çalışmalar dilerim.
Cevap: Mod Başvuruları Bu Başlık Altından En kısa sürede değerlendirme sonucunu bildireceğiz arkadaşlarım. İyi çalışmalar dilerim.
UzakMavi Yeni Üye Üye 30 Haziran 2008 #70 Cevap: Mod Başvuruları Bu Başlık Altından abooowww adama bak 2 msj yazmış co-admin olcak 😀 bence varya bukadar önemli bi konuda çok gereksiz msjlar var misafirlerden bile msjlaR var silin bence onları 😀 buarada ben hiçbişey olmak ıstemıyorum böyle çok iyim 😀
Cevap: Mod Başvuruları Bu Başlık Altından abooowww adama bak 2 msj yazmış co-admin olcak 😀 bence varya bukadar önemli bi konuda çok gereksiz msjlar var misafirlerden bile msjlaR var silin bence onları 😀 buarada ben hiçbişey olmak ıstemıyorum böyle çok iyim 😀