ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 7 Kasım 2010 #102 Bende çok istiyorum ama zamanı war önce özel ve harbi melek olup onlarıda yaşamak istiyorum daha iyi siteyi kavramış olur insanları daha tanımış olur kademe kademe ondan sonra tabi uygun görürseniz sewinirim...
Bende çok istiyorum ama zamanı war önce özel ve harbi melek olup onlarıda yaşamak istiyorum daha iyi siteyi kavramış olur insanları daha tanımış olur kademe kademe ondan sonra tabi uygun görürseniz sewinirim...
sudembeyaz Daimi Üye Üye 15 Aralık 2010 #105 uygun görürseniz bende mod olmak istiyorum pazar günleri dışında her gün mekandayım
B beklenenbebis Forum Okuru 6 Ocak 2011 #106 bende genelde burdayım hep 😀 Moderatör tarafında düzenlendi: 17 Ocak 2011
CeReN87 Yeni Üye Üye 13 Ocak 2011 #107 bende mod olmak istiyorum eğer uygun görürseniz adminlerimm....
sılam_nisa Hamiş Melek 23 Ocak 2011 #108 sanırım sitemize bir şeyler katabilirim ben de talibim 🙂 hakkımızda hayırlısı 🙂
M Misafir Forum Okuru 23 Ocak 2011 #109 sılam_nisa' Alıntı: sanırım sitemize bir şeyler katabilirim ben de talibim 🙂 hakkımızda hayırlısı 🙂 Genişletmek için tıkla ... Başvurun kabul edilmiştir canım. Tebrikler 🙂
sılam_nisa' Alıntı: sanırım sitemize bir şeyler katabilirim ben de talibim 🙂 hakkımızda hayırlısı 🙂 Genişletmek için tıkla ... Başvurun kabul edilmiştir canım. Tebrikler 🙂