PaSikA Yeni Üye Üye 12 Şubat 2010 #92 çatlak' Alıntı: bendeee bendeeeeeeee Genişletmek için tıkla ... Çatlakcığım en az 50 konun olduğunda ve online süren fazla olduğunda neden olmasın 🙂 Kolay gelsin şimdiden
çatlak' Alıntı: bendeee bendeeeeeeee Genişletmek için tıkla ... Çatlakcığım en az 50 konun olduğunda ve online süren fazla olduğunda neden olmasın 🙂 Kolay gelsin şimdiden
iremeyra Yeni Üye Üye 22 Mart 2010 #93 Buraya daha yeni katıldım ama mod ve admin tecrübem yeterince fazladır.Ben de mod veya adm,n olmak isterim
Buraya daha yeni katıldım ama mod ve admin tecrübem yeterince fazladır.Ben de mod veya adm,n olmak isterim
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 22 Mart 2010 #94 Sevgili İrem, Sitemizde yeni üyesin, kaliteni görelim yetki sorun değil. Unutmadan sizemize açılan konuları açan kişilerin yorumları mutlaka açtıkları konu içinde oluyor. Yani sitemizde başka yerden kopyala yapıştır olayı kesinlikle yok. Bilginiz olsun. SADMİN
Sevgili İrem, Sitemizde yeni üyesin, kaliteni görelim yetki sorun değil. Unutmadan sizemize açılan konuları açan kişilerin yorumları mutlaka açtıkları konu içinde oluyor. Yani sitemizde başka yerden kopyala yapıştır olayı kesinlikle yok. Bilginiz olsun. SADMİN
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 30 Eylül 2010 #97 sen buraya yazmasan ben dicektim iklim bu aralar sıkı takipçi görüyorum seni arkadaşlarım durumunu inceleyeceklerdir..
sen buraya yazmasan ben dicektim iklim bu aralar sıkı takipçi görüyorum seni arkadaşlarım durumunu inceleyeceklerdir..
ilkimsu Yeni Üye Üye 30 Eylül 2010 #98 tavuk_kavurma' Alıntı: sen buraya yazmasan ben dicektim iklim bu aralar sıkı takipçi görüyorum seni arkadaşlarım durumunu inceleyeceklerdir.. Genişletmek için tıkla ... 🙂 yaparım yani modluk tecrubem var tesekkurler simdiden
tavuk_kavurma' Alıntı: sen buraya yazmasan ben dicektim iklim bu aralar sıkı takipçi görüyorum seni arkadaşlarım durumunu inceleyeceklerdir.. Genişletmek için tıkla ... 🙂 yaparım yani modluk tecrubem var tesekkurler simdiden
M Misafir Forum Okuru 6 Kasım 2010 #100 Cennet-ul Meva' Alıntı: Ben olabilirmiyim acaba? 🙂 Genişletmek için tıkla ... Her gün online olabilecek ve özgün yorumlarla güncel konulara imza atabilecekseniz, elbette ki olursunuz arkadaşım 🙂 Msn adresimi pm ile gönderecem beni ekleyin lütfen 😉
Cennet-ul Meva' Alıntı: Ben olabilirmiyim acaba? 🙂 Genişletmek için tıkla ... Her gün online olabilecek ve özgün yorumlarla güncel konulara imza atabilecekseniz, elbette ki olursunuz arkadaşım 🙂 Msn adresimi pm ile gönderecem beni ekleyin lütfen 😉