S su damlam Yeni Üye Üye 8 Ekim 2007 #1 minik melekk:):) bende geldımm🙂aranıza kabul edersınız dımı benıde.... cok gusel olmus burası belkıde gordugum en guzel sıte cunku sadece bayanlara aıtt🙂cok tesekkurler bayanlara bu ımkanı sagladıgınız ıcın😉
bende geldımm🙂aranıza kabul edersınız dımı benıde.... cok gusel olmus burası belkıde gordugum en guzel sıte cunku sadece bayanlara aıtt🙂cok tesekkurler bayanlara bu ımkanı sagladıgınız ıcın😉
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 8 Ekim 2007 #2 Ce: minik melekk🙂🙂 hoşgeldin melek aramıza...keyifli forumlar bol paylaşımlar dilerim
S su damlam Yeni Üye Üye 9 Ekim 2007 #3 Ce: minik melekk🙂🙂 tesekkur ederım ablacımm.senı tanımıyorum ama bıkac kez sohbet ettık sohbetın hgercekten cok guzel sozlerın ınsanı cok rahatlatıyo.tesekkur ederım...
Ce: minik melekk🙂🙂 tesekkur ederım ablacımm.senı tanımıyorum ama bıkac kez sohbet ettık sohbetın hgercekten cok guzel sozlerın ınsanı cok rahatlatıyo.tesekkur ederım...
G gülücük Yeni Üye Üye 9 Ekim 2007 #4 Ce: minik melekk🙂🙂 merhaba,hoşgeldiniz.ben de yeni geldim buraya🙂
M Misafir Forum Okuru 9 Ekim 2007 #6 Ce: minik melekk🙂🙂 hoş geldin arkadışm keyifli vede bol paylaşımlı forumlar
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 15 Ekim 2007 #7 Ce: minik melekk🙂🙂 Yeni gelen herkese kucak dolusu sevgiler, güzel vakit geçireceksiniz 🙂