*jellibon* Daimi Üye Üye 11 Şubat 2008 #1 minik meleğin hayali benim hayalim eşimle ömür boyu mutlu olmak aramızdaki saygı ve sevgiyi kaybetmemek bi tane minik melek dünyaya getirmek ve ona mükemmel bi anne olabilmek inşallah olur yaffffff:angel:
benim hayalim eşimle ömür boyu mutlu olmak aramızdaki saygı ve sevgiyi kaybetmemek bi tane minik melek dünyaya getirmek ve ona mükemmel bi anne olabilmek inşallah olur yaffffff:angel:
zelal0903 Yeni Üye Üye 11 Şubat 2008 #2 Ce: minik meleğin hayali isallah canim allah gönlüne göre versin
esena Aktif Üye Üye 11 Şubat 2008 #3 Ce: minik meleğin hayali insallah hayallerin gerçek olur canım pembe düşün pembe olur allah gönlüne göre versin
Ce: minik meleğin hayali insallah hayallerin gerçek olur canım pembe düşün pembe olur allah gönlüne göre versin
*jellibon* Daimi Üye Üye 11 Şubat 2008 #4 Ce: minik meleğin hayali evet canım hayata nasıl bakarsan öyle gider teşekkür edrim arkadaşlar. hepinizin dilekleri gerçek olsun
Ce: minik meleğin hayali evet canım hayata nasıl bakarsan öyle gider teşekkür edrim arkadaşlar. hepinizin dilekleri gerçek olsun
esena Aktif Üye Üye 11 Şubat 2008 #5 Ce: minik meleğin hayali canım benim her zaman yanındayım ne zaman istersen sen yeterki dikdur
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 11 Şubat 2008 #6 Ce: minik meleğin hayali inşallah canım hayırlısıyla olur..yeterki huzurunuz olsun huzurlu bir ortamda herşey oluyor..hemde en güzel şekilde😀
Ce: minik meleğin hayali inşallah canım hayırlısıyla olur..yeterki huzurunuz olsun huzurlu bir ortamda herşey oluyor..hemde en güzel şekilde😀
*jellibon* Daimi Üye Üye 11 Şubat 2008 #7 Ce: minik meleğin hayali amin arkadaşlar cümlemizin huzuru ve mutluluğu bozulmaz inşallah benimde dualarım sizlerle arkadaşlar. iyiki varsınız
Ce: minik meleğin hayali amin arkadaşlar cümlemizin huzuru ve mutluluğu bozulmaz inşallah benimde dualarım sizlerle arkadaşlar. iyiki varsınız