milföylü tarifler paçanga böreği milföy milföy paçanga böreği milföylü Paçanga böreğini ilk defa yapacak olanlara ya da daha önce paçanga böreği yapıp farklı tarifler de denemek isteyenlere pratik ve leziz bir paçanga böreği tarifi vereceğim. Milföy hamurundan harika bir ara sıcak ve atıştırmalık aperatif tarifi bu. Milföy ile paçanga böreği yapmak hem çok çok kolay hem de çok lezzetli dayanılmaz bir lezzet ve harika bir çay arkadaşı. Milföy paçanga böreğini şöyle yapıyoruz ! Malzemelerimiz : 10 Adet Milföy
10 Parça Pastırma
2 Tane Yumurta Sarısı
Sıvıyağ Tarifimiz : Milföylerin içlerine birer pastırma koyarak rulo halinde sarın ve yumurta sarısını üzerine sürüp yağlanmış fırın tepsisinde kızarana kadar pişirin.
Bu paçanga böreği tarifinden tatmin olmayan ve daha zengin paçanga böreği sevenler için bir tarif daha vereceğim hanımlar. Bu paçanga böreği daha bir farklı ve leziz. Malzemeler: * 4 adet taze hazır yufka,
200 gr çemensiz pastırma,
250 gr dilim kaşar,
Küp doğranmış iki domates,
Küp doğranmış 3-4 çarliston biber,
Araları harçlamak iiçin su ve sıvıyağ karışımı,
Yapılışı: Yufkaları dörde kesiyoruz.yağ ve su karışımı ile ıslıyoruz.Her bir parçaya Bir kaç parça pastırma bir dilim kaşar domates ve biberden kararınca koyup enli ve büyük sarıyoruz.Sarma işlemi bitince yağlanmış tepsiye diziyoruz .200 derecede yumurta sarısı sürüp pişiriyoruz. Afiyet olsun.