Üşütünce mide yanar mı melek kadınlar kulübü üşütünce mide bulanır mı forum'da.
Birkaç gündür fenayım mide bulantısı çok kötüyüm. Üşütünce mide bulanır mı ilaç almama rağmen çok kötü midem yaa? Nasıl geçecek bu mide bulantısı ve baş ağrısı da oluyor ara ara. Evde nasıl neler yapabilirim? Birkaç gün önce yagmurluydu hava dışardaydim o zaman mı üşüttüm bilmiyorum ama yatıyorum şuan çok kötü.
Merhabalar Üşütünce mide yanar mı? Üşütme sonucu bu rahatsızlık mideye vurabilir. Üşütünce mide de bulanır ve mide yanması da üşütmeye bağlı olarak olusabilir. Mide usutmesi de enfeksiyonlara bağlı olarak gelişebilir. Mide usutmesinde genellikle sindirim, dolaşım, ve boşaltım sistemi bu enfeksiyondan etkilenir. Mide bulantısı ve yanması da söz konusu olabilir maalesef. Eğer çok ağır rahatsızlık hissediyorsanız mutlaka doktora görünün derim. Mide usutmesinde de mide yanması sıkça görülen belirtilerdendir. Mide bulantısı, karına kramp girmesi, karın ağrısı, kas ve baş ağrısı, iştahsızlık bunlara hafif ateşte eşlik edebilir.
Mide üşütmesi ile ilgili ılık şeyler içmek iyi gelebilir. Dilerseniz mide üşütmesi ile ilgili aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz. "Soru mide üşütmesine ne iyi gelir ne tavsiyeniz var" yazımızda soru cevaba ulaşabilirsiniz.