PeLiNiM Yeni Üye Üye 11 Ağustos 2009 #1 Mersi orkide Bize kabak diyetini öğretip rejime girdirdiğin için mersi şekerim...🙂 Orkide bunlar sana
HaYaL Daimi Üye Üye 11 Ağustos 2009 #2 Ben de teşekkür ederim hele işe yararsa bin misli teşekkür ederim canım 🙂
orkide Aktif Üye Üye 13 Ağustos 2009 #5 pelin vermiş 5 kilo hadi bakalım bana yasaklandı devam edin bende az yeyip verecem ilaç kullanuıyorum ya .........
pelin vermiş 5 kilo hadi bakalım bana yasaklandı devam edin bende az yeyip verecem ilaç kullanuıyorum ya .........
kaprisli Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2009 #6 kızlar işe yaramazsa napın biliyomusunuz orkideyi alın aranıza bi güzelk dövün saçını başını yolun orkide ne güzel akıl veriyorum demi
kızlar işe yaramazsa napın biliyomusunuz orkideyi alın aranıza bi güzelk dövün saçını başını yolun orkide ne güzel akıl veriyorum demi
orkide Aktif Üye Üye 14 Ağustos 2009 #7 anamm allah iylini versin kapiş yaha kafam acıdı sorarım ben sana cadı eniiiiiiiiiiiii
kaprisli Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2009 #8 orkide' Alıntı: anamm allah iylini versin kapiş yaha kafam acıdı sorarım ben sana cadı eniiiiiiiiiiiii Genişletmek için tıkla ... kötüyüm ben kötüyümm kötüyümmm kötüyümmm 😀
orkide' Alıntı: anamm allah iylini versin kapiş yaha kafam acıdı sorarım ben sana cadı eniiiiiiiiiiiii Genişletmek için tıkla ... kötüyüm ben kötüyümm kötüyümmm kötüyümmm 😀