T tılsım Forum Okuru 24 Ağustos 2007 #12 Ce: Merhabalar🙂 selinnn sen nere ben ora hahaaaaaaaaaaa yerim gı seniiiii benim akıllı kuşummmmmmmm😀
S selinn Forum Okuru 26 Ağustos 2007 #14 Ce: Merhabalar🙂 Hoşbulduk tılsımım,clementina,estern🙂 estern bilgisayar formatlandı avatar resmimde silindi🙁 seni burada görmek ne güzel estern,sevdiklerimin çoğu burada🙂
Ce: Merhabalar🙂 Hoşbulduk tılsımım,clementina,estern🙂 estern bilgisayar formatlandı avatar resmimde silindi🙁 seni burada görmek ne güzel estern,sevdiklerimin çoğu burada🙂
M minerwa Forum Okuru 26 Ağustos 2007 #15 Ce: Merhabalar🙂 ooo selin hanım ben görmemişim seni ben geldim mesajını 😀 önce gelmişsin ama olsun cümleten hoşgeldik diyelim o zaman 😉
Ce: Merhabalar🙂 ooo selin hanım ben görmemişim seni ben geldim mesajını 😀 önce gelmişsin ama olsun cümleten hoşgeldik diyelim o zaman 😉
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2008 #16 Cevap: Merhabalar🙂 hoşgeldın sıtemıze bol forumlar canımm
mislinay Yeni Üye Üye 12 Eylül 2008 #20 Cevap: Merhabalar🙂 ayyy kızlarr öldüm gülmektenn ya selin geçen yıl 22.08.2007 tarihinde gelmiş siteye konunun açıldığı tarihe bakınnn biraz geçkalmamışmıyız hoş geldin demeye
Cevap: Merhabalar🙂 ayyy kızlarr öldüm gülmektenn ya selin geçen yıl 22.08.2007 tarihinde gelmiş siteye konunun açıldığı tarihe bakınnn biraz geçkalmamışmıyız hoş geldin demeye