gönülll Yeni Üye Üye 2 Nisan 2009 #12 Cevap: ⓜⓔⓡⓗⓐⓑⓐ anuş' Alıntı: hoşgeldin canım Genişletmek için tıkla ... sAğOl cAnIm hOşBuLdUk...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Nisan 2009 #13 Cevap: ⓜⓔⓡⓗⓐⓑⓐ Hoşgeldin aramıza keyifli forumlar bol paylaşımlar dilerim🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 2 Nisan 2009 #14 Cevap: merhabalar melekler ⓜⓔⓡⓗⓐⓑⓐ Merhabalar sitemize hoş geldiniz... Google örümcekleri konu başlığında açmış olduğunuz kelime dizinini ve karakterini tanıyamadığından dolayı konu başlığınız tarafımdan değiştirilmiştir bilginize....
Cevap: merhabalar melekler ⓜⓔⓡⓗⓐⓑⓐ Merhabalar sitemize hoş geldiniz... Google örümcekleri konu başlığında açmış olduğunuz kelime dizinini ve karakterini tanıyamadığından dolayı konu başlığınız tarafımdan değiştirilmiştir bilginize....
IIIözlemIII Yeni Üye Üye 4 Nisan 2009 #16 Cevap: merhabalar melekler ⓜⓔⓡⓗⓐⓑⓐ hoşgeldin canım aramıza 🙂
gönülll Yeni Üye Üye 5 Nisan 2009 #17 Cevap: merhabalar melekler ⓜⓔⓡⓗⓐⓑⓐ IIIözlemIII' Alıntı: hoşgeldin canım aramıza 🙂 Genişletmek için tıkla ... Güller topladım sana, yaprakları dökülse de hala avuçlarımda Gülüşüne gülüşüm feda, sevincim al senin olsun Biriktirdiğim özlemle geldim Hoşbulduk
Cevap: merhabalar melekler ⓜⓔⓡⓗⓐⓑⓐ IIIözlemIII' Alıntı: hoşgeldin canım aramıza 🙂 Genişletmek için tıkla ... Güller topladım sana, yaprakları dökülse de hala avuçlarımda Gülüşüne gülüşüm feda, sevincim al senin olsun Biriktirdiğim özlemle geldim Hoşbulduk
karçiçeği Yeni Üye Üye 5 Nisan 2009 #18 Cevap: merhabalar melekler ⓜⓔⓡⓗⓐⓑⓐ Süper bir yerdesin aramıza hoşgeldinn🙂
gönülll Yeni Üye Üye 5 Nisan 2009 #19 Cevap: merhabalar melekler ⓜⓔⓡⓗⓐⓑⓐ teşekkürederim yer olarak Ankara'dan bahsediyosun galiba.Ben hasbe has ankaralı olarak buraya bayılıyorum
Cevap: merhabalar melekler ⓜⓔⓡⓗⓐⓑⓐ teşekkürederim yer olarak Ankara'dan bahsediyosun galiba.Ben hasbe has ankaralı olarak buraya bayılıyorum
BaHaRCıK Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #20 Cevap: merhabalar melekler ⓜⓔⓡⓗⓐⓑⓐ gönülcüm aramıza h.geldın keyifli ve hoş sohbetler dılerım..