CRN Yeni Üye Üye 17 Eylül 2008 #1 Merhabalar herkese :) slm arkadaşlar ben ceren daha önce sürekli ziyaretcı olarak girerdim foruma ama bugun dedım uye olayım iikide olmuş burda olmak güzell🙂🙂
slm arkadaşlar ben ceren daha önce sürekli ziyaretcı olarak girerdim foruma ama bugun dedım uye olayım iikide olmuş burda olmak güzell🙂🙂
İsyanlı Sükut Yeni Üye Üye 17 Eylül 2008 #2 Cevap: Merhabalar herkese 🙂 hoşgeldiniz meleklerin mekanına....!keyifli forumlar dilerim
gökçe Yeni Üye Üye 18 Eylül 2008 #4 Cevap: Merhabalar herkese 🙂 Hoşgeldin Ceren melek. Keyifli paylaşımlar..
zuzu65 Yeni Üye Üye 18 Eylül 2008 #7 Cevap: Merhabalar herkese 🙂 hoşgeldin canım doğru adrestesin...dostlukların arkadaşlıkların yaşandığı bir mekan burası hayırlı olsun kolay gelsin canım
Cevap: Merhabalar herkese 🙂 hoşgeldin canım doğru adrestesin...dostlukların arkadaşlıkların yaşandığı bir mekan burası hayırlı olsun kolay gelsin canım
Beyazca Yeni Üye Üye 18 Eylül 2008 #8 Cevap: Merhabalar herkese 🙂 hoşgeldin cerencim umarım keyifli vakit geçirir güzel paylaşımlar sunar güzel dostluklar yakalarsın
Cevap: Merhabalar herkese 🙂 hoşgeldin cerencim umarım keyifli vakit geçirir güzel paylaşımlar sunar güzel dostluklar yakalarsın
CRN Yeni Üye Üye 18 Eylül 2008 #9 Cevap: Merhabalar herkese 🙂 hoşbuldum arkadaşlar çok saolun eminim ki guzel paylaşımlar ve güzel dostluklar olcak melerkler dıyarında🙂
Cevap: Merhabalar herkese 🙂 hoşbuldum arkadaşlar çok saolun eminim ki guzel paylaşımlar ve güzel dostluklar olcak melerkler dıyarında🙂