S sudem Yeni Üye Üye 9 Eylül 2008 #1 Merhabalar!! Benide kabul edermisiniz. Artık bende buradayım.Ataköy'de yaşıyorum. Sizlerle keyifli vakit geçireceğimi düşünüyorum, benide aranıza alırmısınız bayanlar.
Artık bende buradayım.Ataköy'de yaşıyorum. Sizlerle keyifli vakit geçireceğimi düşünüyorum, benide aranıza alırmısınız bayanlar.
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 10 Eylül 2008 #2 Cevap: Merhabalar!! Benide kabul edermisiniz. Aramıza hoşgeldin,iyi vakit geçirmen dileğiyle.🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 10 Eylül 2008 #3 Cevap: Merhabalar!! Benide kabul edermisiniz. aramıza hoşgeldin keyifli forumlar dilerim🙂
Bonita Yeni Üye Üye 10 Eylül 2008 #4 Cevap: Merhabalar!! Benide kabul edermisiniz. hoşgeldin aramıza keyifli paylaşımlar dilerim 🙂
M Misafir Forum Okuru 10 Eylül 2008 #5 Cevap: Merhabalar!! Benide kabul edermisiniz. hoş geldin arkadaşım keyifli vede bol paylaşımlı forumlar dilerim 🙂
Cevap: Merhabalar!! Benide kabul edermisiniz. hoş geldin arkadaşım keyifli vede bol paylaşımlı forumlar dilerim 🙂
gökçe Yeni Üye Üye 10 Eylül 2008 #6 Cevap: Merhabalar!! Benide kabul edermisiniz. Kalıcı olman dileği ile keyifli paylaşımlar...
zuzu65 Yeni Üye Üye 10 Eylül 2008 #7 Cevap: Merhabalar!! Benide kabul edermisiniz. hoşgeldin canım hoş saatler geçirmen dileklerimle
necla Yeni Üye Üye 10 Eylül 2008 #8 Cevap: Merhabalar!! Benide kabul edermisiniz. aramiza hosgeldin canim
S sudem Yeni Üye Üye 10 Eylül 2008 #9 Cevap: Merhabalar!! Benide kabul edermisiniz. :e112:Çok şekersiniz ya çok mutlu oldum mesajlarınızı görünce çok teşekkür ederim ilginize.Hoşbuldummmmm. Hemde çok hoşbuldum sizleriiii.
Cevap: Merhabalar!! Benide kabul edermisiniz. :e112:Çok şekersiniz ya çok mutlu oldum mesajlarınızı görünce çok teşekkür ederim ilginize.Hoşbuldummmmm. Hemde çok hoşbuldum sizleriiii.
ARZUHAL Yeni Üye Üye 10 Eylül 2008 #10 Cevap: Merhabalar!! Benide kabul edermisiniz. Hosgeldin Sudem...keyifli sohbetler ve paylasimlar dilerim melegim.
Cevap: Merhabalar!! Benide kabul edermisiniz. Hosgeldin Sudem...keyifli sohbetler ve paylasimlar dilerim melegim.