nazlıkız Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2009 #1 Merhabalar bende geldimmmmmm Merhaba arkadaşlar bende tesadüf sitenizi gördüm ve üye oldum gerçektende çok güzel bir siteye benziyor.
Merhaba arkadaşlar bende tesadüf sitenizi gördüm ve üye oldum gerçektende çok güzel bir siteye benziyor.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 6 Ağustos 2009 #2 Teşekkürler Melek, sende hoş geldin aramıza 🙂 Evet güzel yerdir
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 6 Ağustos 2009 #3 Aramiza hosgeldin Canim... 🙂 evet süper bir sitedir Sanada keyifli forumlar, ve kalici dostluklar dilerim tatlim.. :mery:
Aramiza hosgeldin Canim... 🙂 evet süper bir sitedir Sanada keyifli forumlar, ve kalici dostluklar dilerim tatlim.. :mery:
zaga Üye Üye 6 Ağustos 2009 #4 övünmek gibi olmasın gerçekten güzel ve süperdir bizim sitemiz,aramıza hoşgeldin canım
N nur*nur Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2009 #9 merahabaa bende yeniyim arkadaşlar. aslında siteyi takip ediyordum ama üye olamamıştım.çok güzel ve faydalı bi site. artık heep burdayım..
merahabaa bende yeniyim arkadaşlar. aslında siteyi takip ediyordum ama üye olamamıştım.çok güzel ve faydalı bi site. artık heep burdayım..