safley Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #1 merhabalaaaar ben geldiiim merhaba arkadaslar nasılsınızx ben yeni uye oldum benide aranıza alırsanız sevinirim ben leyla antepten katılıyorum
merhaba arkadaslar nasılsınızx ben yeni uye oldum benide aranıza alırsanız sevinirim ben leyla antepten katılıyorum
DarkAngeL *MaWinin kankası Üye 9 Nisan 2010 #2 hoşgeldinnnnn sefalar getirdinn bende buraların ve cehennemin varisi 😀
safley Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #5 teşekkur ederim aranıza aldıgınız için eeee bana biraz burayı anlatabilirmisiniz
M Misafir Forum Okuru 9 Nisan 2010 #6 Öncelikle hoş geldin arkadaşım🙂 Burası anlatmakla bitmez🙂 Sende zamanla bu dediğime katılacaksın🙂 Zamanla tanıyacak, eminim sende, en az bizim kadar çok seveceksin. 🙂 Melek'lerin ve sıcak dostlukların mekanına tekrardan hoş geldin 🙂
Öncelikle hoş geldin arkadaşım🙂 Burası anlatmakla bitmez🙂 Sende zamanla bu dediğime katılacaksın🙂 Zamanla tanıyacak, eminim sende, en az bizim kadar çok seveceksin. 🙂 Melek'lerin ve sıcak dostlukların mekanına tekrardan hoş geldin 🙂
safley Yeni Üye Üye 10 Nisan 2010 #9 coook teşekkur ederim canlarım eeee nasılsınız bakalım tanımaya bi yerden başlamak lazım degilmi ama