pLn Yeni Üye Üye 13 Haziran 2009 #1 Merhaba Melekler..(: Merhaba herkese..🙂 İsmim Pelin. İnternette gezerken tesadüfen rasladığım bu site dikkatimi çekti ve üye oldum. Umarım aranıza kabul edersiniz.🙂
Merhaba herkese..🙂 İsmim Pelin. İnternette gezerken tesadüfen rasladığım bu site dikkatimi çekti ve üye oldum. Umarım aranıza kabul edersiniz.🙂
MEÇHUL Daimi Üye Üye 13 Haziran 2009 #2 Cevap: Merhaba Melekler..🙂 Kabul ne demek başımızın üzerinde yeriniz var.Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz meleklerin mekanına sayın melek pelincim.Keyifli forum ve uzun güzel arkadaşlıklar diliyorum.
Cevap: Merhaba Melekler..🙂 Kabul ne demek başımızın üzerinde yeriniz var.Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz meleklerin mekanına sayın melek pelincim.Keyifli forum ve uzun güzel arkadaşlıklar diliyorum.
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 13 Haziran 2009 #3 Cevap: Merhaba Melekler..🙂 Hosgeldin pelincim aramiza 🙂 iyi forum ve vakitler dilerim... 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 13 Haziran 2009 #5 Cevap: Merhaba Melekler..🙂 Hoş geldin canım burda güzel vakit geçireceğinden emin ol.Sevgiyle kal 🙂
kaprisli Yeni Üye Üye 13 Haziran 2009 #6 Cevap: Merhaba Melekler..🙂 hoşgeldin pelin keyifli forumlar dilerim 🙂
orkide Aktif Üye Üye 13 Haziran 2009 #7 Cevap: Merhaba Melekler..🙂 hoşgeldin canım iyi arkadaslıklar bulasın keyifli zaman geçiresin inşallah
Cevap: Merhaba Melekler..🙂 hoşgeldin canım iyi arkadaslıklar bulasın keyifli zaman geçiresin inşallah
kar_tanesi Yeni Üye Üye 13 Haziran 2009 #8 Cevap: Merhaba Melekler..🙂 hosgeldin pelin güzel forumlar ve tatlı arkadaslıklar edinmen dilegiyle 🙂