tuqqce Daimi Üye Üye 4 Ağustos 2008 #11 Cevap: Merhaba meLekLer 🙂 ben geLDim 🙂 Hayır canım kimse aptal değildir profilinden düzenleyebilirsin..istersen sohbetten sor sana daha iyi yardım edebiliriz..
Cevap: Merhaba meLekLer 🙂 ben geLDim 🙂 Hayır canım kimse aptal değildir profilinden düzenleyebilirsin..istersen sohbetten sor sana daha iyi yardım edebiliriz..
M Misafir Forum Okuru 4 Ağustos 2008 #12 Cevap: Merhaba meLekLer 🙂 ben geLDim 🙂 Sevgili eda hoş geldiniz,keyifli vede bol paylaşımlı forumlar dileriz M.M yönetimi 🙂 profil sayfandan signatür ayarlarından yapabilirsin olmadı yani yapamadın diyelim üzülme biz yaparız bu linkten istediğin resimleri ekle biz ilgileniriz 🙂 https://www.meleklermekani.com/oneri-soru-sorunlariniz/61779-avatar-ve-imza-istek-bolumu.html
Cevap: Merhaba meLekLer 🙂 ben geLDim 🙂 Sevgili eda hoş geldiniz,keyifli vede bol paylaşımlı forumlar dileriz M.M yönetimi 🙂 profil sayfandan signatür ayarlarından yapabilirsin olmadı yani yapamadın diyelim üzülme biz yaparız bu linkten istediğin resimleri ekle biz ilgileniriz 🙂 https://www.meleklermekani.com/oneri-soru-sorunlariniz/61779-avatar-ve-imza-istek-bolumu.html
**eda** Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2008 #13 Cevap: Merhaba meLekLer 🙂 ben geLDim 🙂 tSk eDerim haLLettim 🙂 meLekLer
gökçe Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2008 #14 Cevap: Merhaba meLekLer 🙂 ben geLDim 🙂 Güzel vakit geçirmen dileği ile keyifli paylaşımlar...
PaSikA Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2008 #15 Cevap: Merhaba meLekLer 🙂 ben geLDim 🙂 hoşgeldin aramıza canım 🙂 keyifli forumlar
**eda** Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2008 #16 Cevap: Merhaba meLekLer 🙂 ben geLDim 🙂 ho$ buldummmmmm MeLekLeRiM gercekten cok keyifli vakit geciriyorum burda ama henuz bir konu acmadim kararsizim :faint::thumbdown:😛ray:😛ray:😛ray::rules:
Cevap: Merhaba meLekLer 🙂 ben geLDim 🙂 ho$ buldummmmmm MeLekLeRiM gercekten cok keyifli vakit geciriyorum burda ama henuz bir konu acmadim kararsizim :faint::thumbdown:😛ray:😛ray:😛ray::rules:
Ebrar Banned 6 Ağustos 2008 #17 Cevap: Merhaba meLekLer 🙂 ben geLDim 🙂 edacım hoşgeldin bende yeni sayılırım ama zamanla ögreniyoruz hayatım kariştirdıkça öpüyorum canım seni kolay gelsin
Cevap: Merhaba meLekLer 🙂 ben geLDim 🙂 edacım hoşgeldin bende yeni sayılırım ama zamanla ögreniyoruz hayatım kariştirdıkça öpüyorum canım seni kolay gelsin
**eda** Yeni Üye Üye 8 Ağustos 2008 #18 Cevap: Merhaba meLekLer 🙂 ben geLDim 🙂 tSk ederim dercesya ablacim...aLi$icam in$allah zaman her$eyin iLacidir 🙂:kızılötesi:
Cevap: Merhaba meLekLer 🙂 ben geLDim 🙂 tSk ederim dercesya ablacim...aLi$icam in$allah zaman her$eyin iLacidir 🙂:kızılötesi:
aSqimSin Yeni Üye Üye 10 Ağustos 2008 #20 Cevap: Merhaba meLekLer 🙂 ben geLDim 🙂 Hoşgeldin aramıza.. keyifli forumlar🙂