Merhaba hanımlar
merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım... ve en büyük sebebim dertleşicek kimsem olmaması bu yüzden katıldım ben 23 yaşındayım 1 yaşında 1 kızım var ... 17 şubatta 3. yılımızı dolduracağımız çok mutlu huzurlu bir evliliğimiz var... vardı... ta ki eşim dün bana ardarda 3 tokat atana kadar ... tartışıyorduk saçma sapan sebeplerden dolayı... genel sebepler kaynana görümce vs. karşılıklı haklı haksız yönlerimiz olabilir ama bu onun bana tokat atmasını gerektirmez... ne yapacağımı bilmiyorum bekarken asla derdim bana el kaldırıcak adamın bir daha yüzüne bakmam... ama iş öyle değil işte... ailem istemedi eşimi ailesi yüzünden ben çok istedim annem-babam ne halin varsa gör demeye getirdiler... eşimi çok seviyorlar aralarındaki iletişim çok iyi ama ailesi yüzünden her neyse yani ailemin evine dönmem mümkün değil hani aklı başına gelsin biraz gözünü korkutayım desem bile gidecek yerim yok... bunu eşime hiç söylemedim tabi vurduktan yarım saat sonra çok pişman oldu yalvardı ağladı resmen ayaklarıma kapandı ben kızımı aldım gidicem diye nereye gidiceksem artık kapıyı kilitledi gitmemem için sen işe gidince gidicem dedim not yazıp başucuma koymuş ne olur bana bir fırsat ver en azından bir kez yüzyüze konuşalım beni bir kerecik dinle diye sabahtan beri mesajlar atıyor arıyor telefonu açmıyorum mesajlarada cevap vermiyorum ama onu affedebileceğimi sanmıyorum ona öyle büyük bir aşkla bağlıydımki onunn için ailemi hiçe saydım oysa bana evlilik yıldönümümüze 3 gün kala bunları yaptı bana fikir verin lütfen