S SonGuLL Yeni Üye Üye 21 Ekim 2008 #1 Merhaba Hanimlar Sitenizi tesadüfen pasta tarifi ararken buldum..ve ilk görünüste siteniz hosuma gitti hemen üye oldum..Umarim güzel dostluklar kurariz.. Hepinize kucak dolusu sevgiler
Sitenizi tesadüfen pasta tarifi ararken buldum..ve ilk görünüste siteniz hosuma gitti hemen üye oldum..Umarim güzel dostluklar kurariz.. Hepinize kucak dolusu sevgiler
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 21 Ekim 2008 #3 Cevap: Merhaba Hanimlar Merhabalar Sevgi, burası, dostluğun paylaşımın, sevginin olduğu bir evdir. Evimize hoş geldin sefalar getirdin.
Cevap: Merhaba Hanimlar Merhabalar Sevgi, burası, dostluğun paylaşımın, sevginin olduğu bir evdir. Evimize hoş geldin sefalar getirdin.
ARZUHAL Yeni Üye Üye 21 Ekim 2008 #5 Cevap: Merhaba Hanimlar Hosgeldin canim aramiza... keyifli forumlar.
mislinay Yeni Üye Üye 21 Ekim 2008 #6 Cevap: Merhaba Hanimlar burası bizim 2. yuvamız yuvamız gibiside yoktur🙂 sende yuvamıza hoş geldin keyifli forumlar ve güzel dostluklar seni bekliyor
Cevap: Merhaba Hanimlar burası bizim 2. yuvamız yuvamız gibiside yoktur🙂 sende yuvamıza hoş geldin keyifli forumlar ve güzel dostluklar seni bekliyor
kar_tanesi Yeni Üye Üye 21 Ekim 2008 #8 Cevap: Merhaba Hanimlar hosgeldin canım aramıza umarım güzel dostluklar kurarsın keyıflı forumlar