juju Yeni Üye Üye 30 Nisan 2009 #1 merhaba ben geldim merhaba melekler ben fatoş aranızda olmaktan inş. memnun olurum 🙂 sizlerle güzel günler geçiririz inş.:mery:
merhaba melekler ben fatoş aranızda olmaktan inş. memnun olurum 🙂 sizlerle güzel günler geçiririz inş.:mery:
*şiker* Yeni Üye Üye 30 Nisan 2009 #2 Cevap: merhaba ben geldim hoşgeldin tatlım aramıza...doğru yerdesiin
M Misafir Forum Okuru 1 Mayıs 2009 #4 Cevap: merhaba ben geldim hoş geldiniz arkadaşım,keyifli vede bol paylaşımlı forumlar dilerim,dileriz🙂 M.M yönetimi-RüYaM
Cevap: merhaba ben geldim hoş geldiniz arkadaşım,keyifli vede bol paylaşımlı forumlar dilerim,dileriz🙂 M.M yönetimi-RüYaM
OMRU HAYATIM Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2009 #5 Cevap: merhaba ben geldim Merhaba hosgeldın gercı bende senın gıbı yenı uyeyım
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2009 #7 Cevap: merhaba ben geldim hoşgeldiniz. umarım mutlu vakit geçirirsiniz😱yy:
juju Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2009 #9 Cevap: merhaba ben geldim yazdıklarınız icin tşkler canlarım burda olmaktan cok mutluyum öptüm bütün melekleri..
Cevap: merhaba ben geldim yazdıklarınız icin tşkler canlarım burda olmaktan cok mutluyum öptüm bütün melekleri..